Inhoud van de cursus

WordPress voor Redacteuren

Cursus WordPress voor Redacteuren-Rotterdam, Amsterdam, Utrecht - Opatel OpleidingenDeze basiscursus WordPress voor Redacteuren is de ideale eerste stap om je WordPress website beter te leren kennen als Marketeer. In deze cursus leer je het verschil tussen pagina’s en berichten kennen. Technische voorkennis heb je niet nodig.

Cursus WordPress voor Redacteuren

Bijna elke soort website is met behulp van WordPress te maken. Het is makkelijk in gebruik, flexibel in te richten en ook nog eens gratis.

Welke voorkennis heb je nodig?

Deze basiscursus WordPress voor Redacteuren is de ideale eerste stap om je WordPress website beter te leren kennen als Marketeer. Technische voorkennis heb je niet nodig.

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus leer je het verschil tussen pagina’s en berichten kennen. Beide hebben een specifiek gebruiksdoel en inzetbaarheid. Aan de hand van duidelijke voorbeelden leer je te kiezen wanneer je een pagina of een bericht toepast. Daarnaast maak je kennis met categorieën en tags, waarmee je een structuur in je site aanbrengt die, zowel voor je bezoekers als voor zoekmachines. Hiermee komt de site op een hoger niveau. Verder leer je werken met de verschillende blokken die in WordPress worden gebruikt voor het toevoegen van content. Natuurlijk de gebruikelijke tekstblokken, lijsten en tabellen, maar ook aan het invoegen van foto, video, audio en bijvoorbeeld PDF-bestanden wordt ruim aandacht besteed.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus WordPress voor als Marketeer is voor iedereen die op een eenvoudige manier professionele websites wil opzetten, onderhouden en aanpassen. Ook voor wie de inhoud van een bestaande website wil kunnen aanpassen is deze cursus prima geschikt. Daarom zal deze cursus van toegevoegde waarde zijn voor particulieren, ZZP’ers en het MKB.

Wat is een logisch vervolg op deze cursus?

Heb je eenmaal een goed functionerende WordPress omgeving, dan zijn de cursussen WordPress Webshop maken, WordPress Basis, WordPress Gevorderd en Google WordPress Themes Aanpassen goede vervolgcursussen om meer uit je website te halen.

Onderwerpen
  • WordPress voor Redacteuren
  • Paginagebruik en pagina-instellingen
  • Berichtgebruik en instellingen
  • Categorieeën toepassen
  • Tags toepassen
  • Omgaan met reacties
  • Werken met blokken
  • Bewust omgaan met foto’s, video en overige bestanden
Datums en locaties

1 Startdatum en locatie

Cursusdata & startgarantie
Wij streven ernaar om de cursus te laten plaatsvinden op de door jou gekozen cursusdatum en locatie. Om de planning rond te krijgen kan het echter gebeuren dat de cursus op de genoemde datum of locatie verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. Dit zal altijd in overleg gebeuren. Cursusdata met het label Startgarantie zullen gegarandeerd op die locatie en datum plaatsvinden.
Mocht er geen geschikte datum tussen zitten, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Hybride cursus
Wanneer je door omstandigheden niet in staat bent om de cursus op locatie bij te wonen, is het mogelijk om de cursus vanuit huis te volgen. Wanneer je de cursus vanuit huis wilt volgen dien je dit minimaal een week vóór aanvang van de eerste cursusdag bij ons kenbaar te maken. Voor de beste leerervaring adviseren wij om de cursus (indien mogelijk) op locatie te volgen.
Start:Locatie:Alle lesdagen:
ma 08 jul Utrecht
ma 08 jul Rotterdam
ma 08 jul Amsterdam
vr 09 aug Utrecht
vr 09 aug Rotterdam
vr 09 aug Amsterdam
ma 02 sep Utrecht
ma 02 sep Rotterdam
ma 02 sep Amsterdam
wo 02 okt Utrecht
wo 02 okt Rotterdam
wo 02 okt Amsterdam
do 31 okt Utrecht
do 31 okt Rotterdam
do 31 okt Amsterdam
vr 29 nov Utrecht
vr 29 nov Rotterdam
vr 29 nov Amsterdam
Toon meer data

2Uw Gegevens

Stap Cursist

Let op:

 • Kies een startdatum vanaf 1 augustus!
 • De gegevens in het volgende formulier dienen overeen te komen met uw gegevens bij het bevolkingsregister: u dient uw voornaam, voornamen of voorletters op te geven, etc.
Aanhef

Cursist

Kopie ID Bewijs
Voor inschrijving via de regeling "NL Leert Door" dient u ook een kopie ID te overhandigen. We zullen u daarvoor benaderen.

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Deelnemer 4

Deelnemer 5

Wilt u meer deelnemers inschrijven dan kunt u zometeen nogmaals het formulier invullen.

Factuurgegevens


3Factuurgegevens

Probleem. Plaats uw telnr svp even in het veld Opmerkingen

Uw inschrijving afronden

4Rond uw inschrijving af

Belangrijk! Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). Je kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Uw inschrijving afronden

3Bedankt voor uw inschrijving met STAP

Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). U kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Bezig met versturen
Wist je dat 99% van de oud-cursisten Opatel aanbeveelt? (Bron: KlantenVertellen.nl)
Ervaringen van cursisten