MS Word Consultancy

Opatel Opleidingen en Consultancy

Microsoft Word Consultancy

Opatel levert al jarenlang advies en oplossingen voor de gebruikers van Microsoft Word. Bedrijven komen regelmatig problemen tegen wanneer het gaat om een eenduidige opmaak van hun documenten. Daarnaast wordt in veel bedrijven onnodig veel tijd besteed aan terugkerende handelingen.

Sjablonen

Opatel heeft alle kennis in huis om bedrijven te helpen bij het maken van huisstijlen en deze vast te leggen in sjablonen. Met deze sjablonen is een vaste en dus herkenbare opmaak voor uw bedrijfsdocumenten en bedrijfsuitingen gegarandeerd. We kunnen hiervoor invulformulieren maken die ervoor zorgen dat alle informatie op de juiste plek terecht komt.

“We ontwierpen Word-sjablonen voor een klant, zodat voortaan alle medewerkers eenvoudig hun documenten kunnen opmaken in de huisstijl van het bedrijf.”

Macro’s (VBA)

Macro’s gebruiken betekent dat u tijdwinst boekt en minder kans hebt op fouten. Via macro’s kunnen we voor u programma’s maken die de vaak terugkerende taken volledig automatiseren. Dat zorgt ervoor dat u veel efficiënter kunt werken.