Webmaster/Developer WordPress

Opleidingspakket Webmaster/Developer WordPress

In de opleiding Webmaster/Developer WordPress word jij een specialist in het bouwen en onderhouden van WordPress websites. Je leert hoe je vanaf de basis responsive websites bouwt, dus geschikt voor desktop en mobiele telefoons. We hebben in deze cursus aandacht voor alle (technische) WordPress mogelijkheden (WordPress Business Basis en Gevorderd), technieken (HTML5 en CSS3 Basis) en ook zaken als thema’s maken en een webshop inrichten en beheren. Na de opleiding Webmaster/Developer WordPress ben je in staat om zelfstandig een goede WordPress website te beheren op technisch vlak. Deze cursus voorziet niet in de marketing (SEO, etc.) of creative aspecten (vormgeving).

Welke cursussen ga je volgen?

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
(Junior) WordPress specialist, (Junior) WordPress Developer, (Junior) WordPress Webmaster, Applicatie beheerder WordPress.

Niveau en voorkennis:
Vergelijkbaar met MBO(+)/HBO. We verwachten dat je affiniteit en interesse hebt in IT en programmeren. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Opleidingsduur:
18 weken. We plannen gemiddeld één lesdag per week.

Lestijden:
10:00 – 16.30, inclusief lunch

Locaties:
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Prijs: € 4.855,00BTW vrij

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.