Verkiezing Beste Opleider van Nederland 2017

Op 7 december was het weer zover: de uitslag van de door Springest georganiseerde “Verkiezing tot Beste Opleider 2017” werd bekend gemaakt. En we hebben het weer voor elkaar: voor het vijfde jaar op rij eindigden we in de TOP 3. Dit jaar zelfs als tweede in de categorie Beste Grote Opleider van Nederland!

Al 5 jaar op rij eindigen we in de TOP 3 van Nederland. Dit jaar zelfs als tweede in de overall categorie!

Sinds 2013 staan we in de TOP 3.

In 2013 werd de Verkiezing Beste Opleider  van Nederland voor de eerste keer gehouden. Toen streden 143 opleidingsinstituten om de titel “Beste Opleider van Nederland 2013”. Met een gemiddelde van 8,9 behaalden we toen de hoogste score in de categorie Web & IT.  In 2014 herhaalden we dat huzarenstukje en werden we in die categorie opnieuw eerste. Sindsdien hebben we altijd een notering in de TOP 3.

Beste ICT Opleider van Nederland 2017: Opatel!

Ook dit jaar zijn we weer trots op het resultaat: we zijn tweede geworden in de categorie Beste Grote Opleider van Nederland 2017, en daarmee eindigen we voor het vijfde jaar op rij in de TOP 3. Dit jaar streden we zelfs mee in de overall categorie! Daarmee hebben we de hoogste score behaald van alle ICT opleiders. Daarvoor bedanken we onze cursisten, want zij zijn de ervaringsdeskundigen, die massaal op ons hebben gestemd.