UWV Scholingsbudget voor werkzoekenden

Met de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw digitale of grafische vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Wil je bijvoorbeeld aan de slag als BI Specialist, Data Scientist, Medewerker klantcontact, Webdeveloper, Online Marketeer, Programmeur, DTP’er of Webcare medewerker, vraag dan hier informatie aan of plan een telefonische intake 010 297 30 73 voor nader advies.

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek – telefonisch of op onze locatie in Utrecht , Rotterdam of Amsterdam– (+/- 15 minuten) met een van onze docenten. Tijdens de intake kunnen we een offerte van een passend opleidingspakket voor je opstellen. Vervolgens ga je dit opleidingspakket samen met je adviseur bij UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget.

Het is belangrijk dat je een WW, WIA of Wajonguitkering hebt, anders kom je helaas niet in aanmerking voor dit Scholingsbudget UWV.