Subsidies & Scholingsbudgetten

Subsidies en fiscaal voordeelBijscholen of omscholen? De overheid en veel brancheorganisaties ondersteunen met subsidiemogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Mensen moeten zich blijven ontwikkelen om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. .

UWV Gecontracteerd Scholingsbedrijf

Opatel Opleidingen is als opleidingsinstituut gecontracteerd door UWV. Dat houdt in dat wij één van de opleidingsinstituten in Nederland zijn die opleidingen en trainingen mogen verzorgen om mensen te helpen bij hun terugkeer in het arbeidsproces.
Lees alles over UWV Scholingsbudget
Lees alles over UWV Tijdelijke Crisisdienstverlening

Subsidie Rotterdams Scholingsfonds

Inwoners van de gemeente Rotterdams die zich willen omscholen, herscholen of bijscholen naar werk waar veel vraag naar is, kunnen voor maximaal 2.500 euro een beroep doen op het Rotterdams Scholingsfonds.
Lees alles over Rotterdams Scholingsfonds

Omscholing naar toekomstbestendig werk Gemeente Utrecht

Woon je in Utrecht, verdien je minder dan €40.000 per jaar en wil je je laten omscholen naar een functie in de ICT-sector? Dan kun je tot €7.000 van je opleidingskosten vergoed krijgen.

Lees alles over Omscholing naar toekomstbestendig werk Gemeente Utrecht

Scholingsbudget Opijver Achterhoeks talent

Kom je uit de achterhoek en wil je je graag laten om-, her- of bijscholen in een beroep met toekomstperspectief? Dan is dit je kans! Via Opijver Achterhoeks talent kun jij een scholingsvoucher aanvragen om jouw scholing tot maximaal €3500,- te bekostigen.
Lees alles over Scholingsbudget Opijver Achterhoeks talent

Transitievergoeding

Het transitiebudget is een vergoeding die wordt verstrekt door de werkgever bij onvrijwillig ontslag. In feite heb je als werknemer schade doordat je arbeidsovereenkomst onvrijwillig wordt beëindigd en middels een financiële vergoeding komt jouw werkgever je daarin enigszins tegemoet. Deze vergoeding kan worden ingezet als budget voor scholing, zodat je na ontslag gemakkelijk(er) een nieuwe baan vindt.
Lees alles over de Transitievergoeding

Scholingsvoucher Metaal & Techniek

FNV Metaal stelt vouchers beschikbaar t.w.v. €1.500,- voor scholing. Deze voucher is aan te vragen door elke werknemer die onder de CAO voor Metaal en Techniek (kleinmetaal) valt.
Lees over de scholingsvoucher van FNV Metaal

Subsidieregeling Alles-in-1 voor Uitzendkrachten

Met de Subsidieregeling Alles-in-1 voor Uitzendkrachten krijg je de kans om kosteloos jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen. De subsidie bedraagt maximaal €2500,- excl. BTW en is bedoeld voor uitzendkrachten tot en met MBO-4 niveau die zich in fase A/B of fase 1/2/3 bevinden.
Lees alles over Alles-in-1 voor Uitzendkrachten

Scholingsregeling Blik vooruit

Ben je Rijksambtenaar, ben je toe aan een nieuwe rol of baan en werk je 3 jaar of langer in dezelfde functie? Volg dan nu kosteloos een erkende opleiding tot maximaal €1.000,- incl. btw. met de Blik vooruit regeling. Je bepaalt zelf welke cursus of opleiding je wilt gaan doen, zolang deze maar is gericht op het ontwikkelen van je loopbaan binnen of buiten de rijksoverheid.
Lees alles over Scholingsregeling Blik vooruit

Subsidie Grafimedia: A&O fonds- printmedia opleidingen

De subsidieregeling printmedia opleidingen is een eigen regeling van het A&O Fonds Grafimediabranche. Voor een groot opleidingsaanbod geldt een subsidie van 40% exclusief BTW.
Onze cursussen onder de categorie ‘Vormgeven en webdesign’ passen binnen de regeling, denk aan Adobe Premiere Pro, After Effects, ePubs vervaardigen, intro DTP, webdesign en –development, etc.
Lees alles over de Subsidieregeling printmedia opleidingen