Scholingsvoucher Metaal & Techniek

Scholingsvoucher Metaal en Techniek Amsterdam, Utrecht - Opatel OpleidingenWerk jij in de branche Metaal & Techniek en is jouw vakkennis toe aan een opfrisbeurt, of wil je iets nieuws leren?

Alle werknemers die onder de CAO Metaal & Techniek vallen (met uitzondering van motorvoertuigenbranche en uitzendkrachten) kunnen een scholingsvoucher aanvragen ter waarde van € 1.500,-. Met deze voucher kun je kosteloos een cursus, training of opleiding volgen.

Vraag informatie aan

Met het budget van deze regeling kun je bij ons diverse trainingen volgen.

Opleidingspakketten

Onze trainingen kun je naar eigen wens indelen. Enkele trainingspakketten:

  • Beginnende gebruiker: Computer essentials & Windows 10, Digitale veiligheid, Online essentials en Introductiecursus MS Office.
  • Sterke basis: Word Basis, Excel Basis, Outlook en PowerPoint
  • Ervaren gebruiker: Word Gevorderd, Excel Gevorderd, Access en Digitale Veiligheid.
  • Excel goeroe: Excel Gevorderd, Excel Expert, Excel draaitabellen en draaigrafieken en Digitale Veiligheid.
  • Maatwerkpakket : Combinaties van diverse trainingen (Microsoft Office, computervaardigheden, kantoor- & communicatie, Social media, etc.)

Leermethoden

Onze trainingen zijn te volgen op onze locaties met een docent en/of via e-learning. Je hebt de vrijheid om te trainen waar en wanneer je wilt.

  • de hele opleiding via e-learning volgen
  • alle trainingen met een docent volgen in een van onze leercentra
  • gecombineerd trainen in onze leercentra én via e-learning

Gratis intakegesprek

Vraag eerst een vrijblijvend intakegesprek aan met een van onze docenten om samen te bespreken welk maatwerkpakket voor jou het meest interessant is. Dat kan telefonisch of bij ons op locatie. Als je samen hebt bekeken welke trainingen je wil gaan volgen, dan maken wij een offerte voor je. Je kan dan een afspraak maken met een consulent van het team Duurzame inzetbaarheid van FNV ( fnv.nl/voucher ) om de offerte te bespreken. Als jouw aanvraag is goedgekeurd en de voucher aangevraagd kun je aan de slag.

Opatel voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Door ons NRTO-keurmerk voldoen we aan hoge kwaliteitseisen en zijn hierop getoetst door een externe certificerende instelling. (https://www.opatel.nl/nrto-lidmaatschap-en-gedragscode). Als leverancier van opleidingen en trainingen werken we samen met diverse instanties als het UWV, FNV, etc. op basis van contracten en afspraken. Opatel is niet gelieerd aan deze instanties.