Samen sterker: Trainspot & Opatel gaan samen

0

Per 1 september gaat Opatel samen verder met Trainspot en dat willen wij met jou vieren!

Na een eerdere samenwerking, waaruit al bleek dat beide bedrijven erg op elkaar lijken, is dit een logische stap en een mogelijkheid om nog meer cursisten kennis te laten maken met het Opatel aanbod en de unieke manier van werken.

Net als Opatel stelt ook Trainspot de individuele cursist centraal om zo het leerrendement zo groot mogelijk te maken. Trainspot is opgericht in 2003 en richt zich voornamelijk op computervaardigheden en Microsoft Office trainingen.  

Bekijk hier het persbericht

De combinatie van een sterke Opatel positie rondom Rotterdam en de Trainspot historie in Utrecht en Amsterdam geeft een nog betere geografische dekking en extra kansen om ook cursisten in andere delen van het land te bedienen.

Opatel heeft zijn wortels in de grafische wereld.

Van september t/m november 10% korting op grafische- & technische trainingen van Opatel en Microsoft Office trainingen en kantoor & communicatietrainingen van Trainspot

In principe verandert er niets in onze bekende leermethodiek en onze docenten. Er komen wel een aantal nieuwe trainingslocaties bij en ook het aanbod van trainingen wordt uitgebreid.

Wij zijn blij dat we op deze manier de krachten kunnen bundelen om zo nog meer cursisten te kunnen trainen in hun vakgebied of interesses. In de komende periode komen er dus veel nieuwe trainingen op onze website te staan. Houd daarom onze site regelmatig in de gaten!

Om dit te vieren, geven wij in de maanden september t/m november 10% korting op alle trainingen *. Zowel op alle grafische- en technische trainingen van Opatel als de Microsoft Office en kantoor/communicatietrainingen van Trainspot.

In geval van vragen neem vooral contact met ons op, we helpen je graag verder.

Plaats een reactie