Over Opatel

Sinds 1980 verzorgen wij IT trainingen op topniveau, vóór professionals, dóór professionals. Niet voor niets zijn we tot beste IT opleider van Nederland gekozen. Consultancy van Opatel staat voor grensoverschrijdende oplossingen. Sinds november 2016 zijn wij lid van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding).

Onze missie

Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Dagelijks spannen wij ons in om de beste cursussen, trainingen, opleidingen en adviezen te geven. We doen dat vanuit grote betrokkenheid, volgens de nieuwste inzichten en met het beste lesmateriaal. Wij ontwikkelen zelf oefenmateriaal, naslagwerken, tutorials en e-learnings.

Opatel voor de creatieve sector

Dat Opatel zijn wortels heeft in de grafische wereld is merkbaar in onze lessen. Wij zijn gespecialiseerd in trainingen voor de creatieve sector en veel van onze docenten zijn Adobe Certified Expert en Adobe Certified Instructor.  Ons aanbod grafische cursussen, webdesign cursussen, DTP en web opleidingen is dan ook uitgebreid en volledig.

Opatel Opleidingen en Consultancy - Adobe Authorized Training Center

Opatel voor de Office omgeving

Voor alle Office programma’s bieden we korte, praktijkgerichte cursussen. Daarnaast bieden we scholingstrajecten die opleiden tot Microsoft certificering. Dat kan op drie niveaus: Microsoft Office Specialist, Microsoft Office Expert en Microsoft Office Master. Opatel is erkend examencentrum voor Microsoft Office examens.

Opatel Opleidingen en Consultancy - Microsoft Office Specialist, Microsoft Office Expert, Microsoft Office Master,

Opatel consultancy

De specialisten van Opatel luisteren, inventariseren, analyseren en helpen met vernieuwingen. Met oplossingen op maat maken we organisaties effectiever en slagvaardiger. Vraag ons advies op het gebied van:

  • Online marketing
  • Social media
  • Webdevelopment
  • Webdesign
  • E-learning
  • Multimedia
  • Grafische toepassingen
  • Office toepassingen
  • Databases bouwen en onderhouden

Vraag het onze klanten

Opatel heeft zich ontwikkeld tot één van de grotere opleiders met een kwalitatief onderscheidend aanbod IT trainingen. Tientallen jaren van luisteren naar de klant en denken in oplossingen maakt Opatel tot de opleidingspartner van succesvol ondernemend Nederland. Dankzij het vertrouwen van onze klanten konden wij groeien tot wat we nu zijn. Uit onafhankelijk onderzoek komt een waarderingscijfer van 8,7 naar voren en beveelt 100% van de cursisten ons aan. Niet voor niets zijn we al 2 jaar op rij verkozen tot “Beste Opleider van Nederland“!

Vele particulieren maar ook bedrijven en instanties, groot en klein, volgden de afgelopen jaren één of meerdere trainingen en/of cursussen. Wie gingen u voor? Bekijk hier wie wij nog meer trainen.