UX ICT Architect

Opleidingspakket UX DesignerDeze opleiding biedt een stevige basis om jezelf als UX ICT Architect te mogen bestempelen en projecten zoals websites en apps aan te pakken.

Opleidingspakket UX ICT Architect

In de opleiding UX ICT Architect leer je online producten te ontwerpen en optimaliseren door het verbeteren van de gebruikerservaring. User Experience staat voor een breed vakgebied, waarbij het er uiteindelijk om gaat hoe de gebruiker een product of dienst ervaart. Het dekt disciplines zoals interface en interaction design, ontwikkelen van prototypes, maar het gaat ook over nieuwe manieren en denkwijzen om als zelfstandige ontwerper of binnen een team tot betere ICT ontwerpen te komen. In deze opleiding ga je écht de diepte in en leer je alle facetten van UX kennen binnen de wereld van ICT architectuur. Na het doorlopen van alle lesdagen mag je je met trots een UX ICT Architect noemen!

Welke cursussen ga je volgen?

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
User Experience Architect, Junior UX/UI Designer, Solution Architect, Digital Product Designer, UX Webdesigner, Customer Journey Specialist, User Experience Researcher.

Niveau en voorkennis:
Vergelijkbaar met HBO niveau. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Aantal lesdagen:
6,5 klassikale lesdagen. We plannen gemiddeld één lesdag per week.

Lestijden:
10:00 – 17:00, inclusief lunch.

Locaties:
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal (online alleen module UX Design Basis). We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Prijs:
€ 4.090,00 ex. 21% BTW,
€ 4.948,90 inc. 21% BTW
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Stel dan samen met onze opleidingsadviseur een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.