UX ICT Architect Fundamentals

Opleidingspakket UX ICT Architect FundamentalsDeze opleiding biedt een stevige basis om jezelf als UX ICT Architect te mogen bestempelen en projecten zoals websites en apps aan te pakken.

Opleidingspakket UX ICT Architect Fundamentals

In de opleiding ICT Architect Fundamentals leer je online producten ontwerpen en optimaliseren door het verbeteren van de gebruikerservaring. User Experience staat voor een breed vakgebied, waarbij het er uiteindelijk om gaat hoe de gebruiker een product of dienst ervaart. Het dekt disciplines zoals interface en interaction design, ontwikkelen van prototypes, maar het gaat ook over nieuwe manieren en denkwijzen om als zelfstandige ontwerper of binnen een team tot betere ICT ontwerpen te komen.

Na elke cursusdag maak je zelf ook al de nodige ‘vlieguren’, zodat je tijdens de cursusdagen al je vragen kunt stellen. In deze opleiding ga je écht de diepte in en leer je alle facetten van UX kennen binnen de wereld van ICT architectuur. Na het doorlopen van alle lesdagen mag je je met trots een UX ICT Architect noemen! Deze opleiding is verspreid over ongeveer 10 weken.

Aan het eind van deze opleiding beschikt je over de skills die een allround UX designer/UX ICT architect zou moeten beheersen. In welke mate, hangt uiteraard ook af tijd die je er zelf in steekt.

Welk programma ga je volgen?

  • Dag 1: Kennismaken met het vakgebied en de gebruiker
  • Dag 2: Aan de slag met een case naar keuze
  • Dag 3: Je ontwerp testen, evalueren en optimaliseren
  • Dag 4: Theorie en context customer journey
  • Dag 5: Aan de slag met customer journeys
  • Dag 6: Leren schetsen
  • Dag 7: Geavanceerde tools gebruiken
  • Dag 8: Je eigen case prototypen

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
User Experience Architect, Junior UX/UI Designer, Solution Architect, Digital Product Designer, UX Webdesigner, Customer Journey Specialist, User Experience Researcher.

Niveau en voorkennis en voorbereiding:
Vergelijkbaar met HBO niveau. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.
Ter voorbereiding van je eerste dag dien je huiswerk te maken, door o.a webinars te bekijken, een introductie training te bekijken en een boek te lezen (wordt vooraf aangeleverd!).

Opleidingsduur:
12 weken. We plannen gemiddeld één lesdag per week.

Lestijden:
10:00 – 16:30, inclusief lunch.

Locaties:
Amsterdam, (online is alleen deels mogelijk).

Prijs: € 4.995,00excl.21% BTW

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.