UX Designer Allround

Opleidingspakket UX DesignerDeze opleiding biedt een stevige basis om jezelf als UX Designer te mogen bestempelen en projecten zoals websites en apps aan te pakken.

Opleidingspakket UX Designer Allround

User Experience Design is de naam voor een breed vakgebied, waarbij het er uiteindelijk om gaat hoe de gebruiker een product of dienst ervaart. De term omvat dus veel méér dan alleen visuele vormgeving. Het dekt disciplines zoals interface en interaction design, maar het gaat ook over nieuwe manieren en denkwijzen om als zelfstandige ontwerper of binnen een team tot betere ideeën en ontwerpen te komen. In deze opleiding ga je écht de diepte in en leer alle facetten van het UX-werkveld kennen. Na het doorlopen van alle lesdagen mag je jezelf met trots een Allround UX Designer noemen!

Welke cursussen ga je volgen?

Aan het eind van deze opleiding beschikt je over alle skills die een all round UX designer zou moeten beheersen. In welke mate, hangt af van je eigen vlieguren die je maakt. Speciaal geschikt voor mensen die aan omscholing doen, bijvoorbeeld via het UWV.

Niveau en voorkennis
Vergelijkbaar met HBO niveau. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Aantal lesdagen
6,5 klassikale lesdagen. We plannen gemiddeld één lesdag per week.

Lestijden
10:00 – 16.30, inclusief lunch

Locaties
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Prijs
€ 4.090,00 ex. 21% BTW,
€ 4.948,90 inc. 21% BTW
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Stel dan samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.