Opleidingspakket Technisch-commercieel verkoopmedewerker

Opleidingspakket BI-specialist/Data-scienstistHeb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Altijd een passende training op het juiste niveau!

Technisch-commercieel verkoopmedewerker

Heb jij een technische vooropleiding, maar wil je breder inzetbaar zijn?

Technici zijn heel gewild in diverse commerciële/administratieve functies. Een voorbeeld is verkoopmedewerker, waarbij je alle technische ins en outs van het product beheerst en zo de klant beter kunt voorlichten. Ook adviseer je klanten over producten, prijzen, systemen, levertijden en de voorraadstatus. Daarnaast werk je veel samen met de buitendienst, je maakt offertes, je voert de orders in en onderhoud contact met je klanten over de status van hun opdracht. Het is dus een combinatie van commercie en techniek. Past dit bij jou? Volg dan de opleiding Technisch-commercieel verkoopmedewerker!

Deze opleiding is volledig via e-learning te volgen. De volgende modules worden vaak gevolgd voor deze opleiding

  • Klantcontacten
  • Rekenvaardigheid
  • Spreadsheets (met MS Excel)
  • Marketing
  • Commerciële administratie
  • Tekstverwerken (met MS Word)

Opleidingsduur (gemiddeld): 40 dagen / 80 dagdelen. Kosten: € 2250,- BTW vrijgesteld*
* Prijs is inclusief lesmateriaal, persoonlijke begeleiding, gebruik van computer, certificaten en diploma

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Stel dan samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze docenten. Dit kan telefonisch of op onze locatie in Utrecht , Rotterdam of Amsterdam.  Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging, op nummer 010 297 30 73.