Opleidingspakket Receptionist & Telefonist

Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering* en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Bekijk dan het opleidingspakket Receptionist & Telefonist. Altijd een passende training op het juiste niveau!

Receptionist & Telefonist

Binnen de opleiding Receptioniste & Telefoniste leer je de essentiële vaardigheden die horen bij de rol van spin in het web binnen een organisatie. De opleiding bestaat uit 5 modules en de combinatie van praktische training voor de achtergrondkennis en vaardigheden die een receptioniste en/of telefoniste nodig heeft, aangevuld met uitgebreide trainingen voor de meest gebruikte Microsoft Office-programma’s Word en Excel zorgen voor een zeer compleet pakket.

Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

  • Vaardigheden Receptionist
  • Telefoneren
  • Toetsenbordvaardigheid
  • Word Basis
  • Excel Basis

Na het behalen van de toetsen voor alle modules (al dan niet met vrijstellingen voor eerder behaalde diploma’s) ontvang je het diploma Receptioniste & Telefoniste.
Totaalprijs: € 1.875,- excl. BTW
Vraag informatie aan

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Stel dan samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze docenten. Dit kan telefonisch of op onze locatie in Utrecht , Rotterdam of Amsterdam.  Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging, op nummer 010 297 30 73.