Inhoud van de cursus

Opleidingspakket Programmeur Python Data Analyst

Opleidingspakket Programmeur Python Data AnalystBereid je voor op een nieuwe baan in een van de snelst groeiende werkvelden: data analyse! Er is een groot tekort aan ICT professionals die inzichten op kunnen doen uit data, door het te verzamelen, visualiseren en analyseren. Met de populairste programmeertaal en tools van dit moment, Python en Pandas, gaan we aan de slag om alles te leren over data analyse. Deze opleiding is hands-on, je gaat vanaf het begin zelf aan de slag waarbij je intensief wordt begeleidt aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Vertrouw op de kennis van Opatel

Opatel is al meer dan 40 jaar actief als opleider. Als opleider komen we over de vloer bij gerenommeerde organisaties. Met deze kennis hebben wij dit gedegen opleidingspakket samengesteld. Wil je een goede start maken als Webmaster/Developer WordPress dan is deze opleiding precies wat je zoekt.

Welke cursussen/modules ga je volgen?

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

(Junior) Python Data Analyst, (Junior) Python Data Engineer, (Junior) Data Specialist, (Junior) Data Analist, (Junior) Data Engineer, BI Information Analyst, Data Scientist, Data Specialist Onderzoeksdata, Digital Data Analyst, Data Analyst & Reporting Specialist, CRM Data Analyst, Digital Business Analist.

Aantal lesdagen:

Deze opleiding omvat 8 lesdagen, klassikaal of online. De verwachting is dat je totaal opleiding ongeveer 4 maanden in beslag neemt, gebaseerd op 1 gemiddeld 1 cursusdag per week. Tussen de klassikale modules kunnen meerdere weken zitten.

Lestijden:

10:00 – 16:30, inclusief lunch.

Locaties:

Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres. De exacte cursuslocatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Niveau, voorkennis, voorbereiding en zelfstudie

Vergelijkbaar met MBO+/HBO+ niveau. Basis Engels is belangrijk, de cursus wordt gegeven in het Nederlands en de begrippen in Python zijn Engels. Programmeerervaring is geen vereiste!
Bij twijfel kunnen we onze skills-toets Programmeren inzetten, vraag hiernaar.
Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Wat leer je in deze cursus?

Leer meer over de belangrijkste bibliotheken voor het doen van Data Science met Python en hoe ze eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd met de Anaconda-distributie. Begrijp de basis van Numpy, de basis van alle andere analytische tools in Python. Produceer informatief, nuttig en prachtige visualisaties voor het analyseren van gegevens. Analyseer, beantwoord vragen en trek conclusies uit gegevenssets uit de echte wereld met behulp van de Pandas-bibliotheek. Voer algemene statistische berekeningen uit en gebruik de resultaten om conclusies over de gegevens te trekken.Leer hoe u voorspellende modellen bouwt en begrijp de principes van Voorspellende analyse

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze opleiding is voor iedereen die werkzaam is of wil worden als Data Analist en/of veel data wil analyseren met behulp van Python.

Wat is een logisch vervolg op deze cursus?

Na deze cursus kan het een goed idee zijn om je verder te specialiseren op het gebied van Python. Denk bijvoorbeeld aan de cursus Python Machine Learning

Onderwerpen
Datums en locaties

1 Startdatum en locatie

Cursusdata & startgarantie
Wij streven ernaar om de cursus te laten plaatsvinden op de door jou gekozen cursusdatum en locatie. Om de planning rond te krijgen kan het echter gebeuren dat de cursus op de genoemde datum of locatie verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. Dit zal altijd in overleg gebeuren. Cursusdata met het label Startgarantie zullen gegarandeerd op die locatie en datum plaatsvinden.
Mocht er geen geschikte datum tussen zitten, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Hybride cursus
Wanneer je door omstandigheden niet in staat bent om de cursus op locatie bij te wonen, is het mogelijk om de cursus vanuit huis te volgen. Wanneer je de cursus vanuit huis wilt volgen dien je dit minimaal een week vóór aanvang van de eerste cursusdag bij ons kenbaar te maken. Voor de beste leerervaring adviseren wij om de cursus (indien mogelijk) op locatie te volgen.
Start:Locatie:Alle lesdagen:
za 31 dec Rotterdam
Toon meer data

2Uw Gegevens

Ik wil me inschrijven met STAP Subsidie

STAP Subsidie. Waar staat dit voor?

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie en is een subsidie van €1000 waarmee de overheid wil helpen om zich verder te ontwikkelen zodat hun positie op de arbeidsmarkt wordt verbeterd of je kansen op een nieuwe baan te vergroten.

Het STAP-budget is voor iedereen die aan volgende eisen voldoet:

  • Je bent tussen de 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd. Het maakt niet uit of je een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of op zoek bent naar werk.
  • Je ontvangt geen andere publieke onderwijsfinanciering of studiefinanciering (met uitzondering van Levenlanglerenkrediet).
  • Je hebt dit kalenderjaar nog geen STAP-subsidie gekregen en er is nog budget beschikbaar.

Je kunt dus de STAP Subsidie gebruiken om de cursus geheel of gedeeltelijk te bekostigen !

Stap Cursist

Let op:

  • Kies een startdatum vanaf 30 januari 2023!
  • De gegevens in het volgende formulier dienen overeen te komen met uw gegevens bij het bevolkingsregister: u dient uw voornaam, voornamen of voorletters op te geven, etc.
Aanhef

Cursist

Kopie ID Bewijs
Voor inschrijving via de regeling "NL Leert Door" dient u ook een kopie ID te overhandigen. We zullen u daarvoor benaderen.

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Deelnemer 4

Deelnemer 5

Wilt u meer deelnemers inschrijven dan kunt u zometeen nogmaals het formulier invullen.

Factuurgegevens


3Factuurgegevens

Probleem. Plaats uw telnr svp even in het veld Opmerkingen

Uw inschrijving afronden

4Rond uw inschrijving af

Belangrijk! Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). Je kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Uw inschrijving afronden

3Bedankt voor uw inschrijving met STAP

Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). U kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Bezig met versturen
Wist je dat 99% van de oud-cursisten Opatel aanbeveelt? (Bron: KlantenVertellen.nl)
Ervaringen van cursisten