Programmeur Python Data Analyst

Opleidingspakket Programmeur PHP & MySQL GevorderdBereid je voor op een nieuwe baan in een van de snelst groeiende werkvelden: data analyse! Er is een groot tekort aan ICT professionals die inzichten op kunnen doen uit data, door het te verzamelen, visualiseren en analyseren. Met de populairste programmeertaal en tools van dit moment, Python en Pandas, gaan we aan de slag om alles te leren over data analyse. Deze opleiding is hands-on, je gaat vanaf het begin zelf aan de slag waarbij je intensief wordt begeleid aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Wat leer je in deze opleiding? Leer meer over de belangrijkste bibliotheken voor het doen van Data Science met Python en hoe ze eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd met de Anaconda-distributie. Begrijp de basis van Numpy, de basis van alle andere analytische tools in Python. Produceer informatief, nuttig en prachtige visualisaties voor het analyseren van gegevens. Analyseer, beantwoord vragen en trek conclusies uit gegevenssets uit de echte wereld met behulp van de Pandas-bibliotheek. Voer algemene statistische berekeningen uit en gebruik de resultaten om conclusies over de gegevens te trekken.Leer hoe u voorspellende modellen bouwt en begrijp de principes van Voorspellende analyse

Opleiding Programmeur Python Data Analyst

De opleiding Programmeur Python Data Analyst bestaat uit de volgende modules:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
(Junior) Python Data Analyst, (Junior) Python Data Engineer, (Junior) Data Specialist, (Junior) Data Analist, (Junior) Data Engineer, BI Information Analyst, Data Scientist, Data Specialist Onderzoeksdata, Digital Data Analyst, Data Analyst & Reporting Specialist, CRM Data Analyst, Digital Business Analist.

Niveau en voorkennis:
Vergelijkbaar met MBO+/HBO+ niveau. Basis Engels is belangrijk, de cursus wordt gegeven in het Nederlands en de begrippen in Python zijn Engels. Programmeerervaring is geen vereiste!
Bij twijfel kunnen we onze skills-toets Programmeren inzetten, vraag hiernaar. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Opleidingsduur:
Deze opleiding omvat 8 lesdagen, klassikaal of online. De verwachting is dat je totaal opleiding ongeveer 16 weken in beslag neemt.

Lestijden:
10:00 – 16.30, inclusief lunch

Locaties:
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Leenlaptop:
Bij deze opleiding is het mogelijk om gebruik te maken van een leenlaptop. Tijdens de duur van je opleiding kun je deze kosteloos in bruikleen nemen. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Prijs:
€ 4.895,00BTW vrij

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.