Programmeur Python Artificial Intelligence

Opleidingspakket Programmeur PHP & MySQL GevorderdIn deze opleiding leer je de concepten en algoritmen die aan de basis liggen van moderne kunstmatige intelligentie, en ideeën die aanleiding geven tot technologieën zoals gaming, handschriftherkenning en machinevertaling. Door middel van praktische toepassingen geven we je kennis en inzicht in de theorie achter algoritmen voor het zoeken van grafieken, classificatie, optimalisatie, versterkingsleren en andere onderwerpen in kunstmatige intelligentie en machine learning. Aan bod komen de bibliotheken voor machine learning en de principes van kunstmatige intelligentie waarmee je zelf intelligente systemen kunnen ontwerpen.

Wat leer je in deze opleiding?

  • Een algemene inleiding en de voordelen van het leren van Python.
  • Weten waar je de Python-taal kunt gebruiken.
  • Python vergelijken met andere programmeertalen.
  • Populariteit, frameworks en het leren van Python.
  • Toepassingen van Python met behulp van code Organisaties die gebruikmaken van Python-taal.
  • No-code op kunstmatige intelligentie gebaseerde Python en programmeertools.

Daarnaast leer je alle concepten van Python die te maken hebben met kunstmatige intelligentie, denk aan programma’s die voorspellingen kunnen maken. Bijvoorbeeld een programma wat snapt of er een kat of hond op een foto staat, of een programma wat kan voorspellen of iemand wel of niet een bepaalde aankoop gaat doen. Dagen zijn opgebouwd in 6 blokken, waarin we beginnen met een stuk presentatie, steeds gevold door praktische opdrachten en korte pauze’s. Naast het maken van uitdagende opdrachten gaan we onze eigen projecten coderen in Python. We werken in Jupyter Notebook, een open source webapplicatie, en Visual Studio Code, waarin we Python code kunnen schrijven en uitvoeren. Je gaat gelijk zelf aan de slag en wordt intensief begeleidt. Denk aan het maken van je eigen projecten, automatiseren van data-processen en het maken van visualisaties. De packages die centraal staan in deze cursus zijn Keras, Scikit Learn, Numpy en Pandas.

Opleiding Programmeur Artificial Intelligence

De opleiding Programmeur Python Artificial Intelligence bestaat uit de volgende modules:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
(Junior) Python Artificial Intelligence developer, (Junior) Python Developer, (Junior) Business Intelligence Specialist, (Junior) Data Scientist, (Junior) Big Data Engineer, BI Specialist, (Junior) Machine Learning Engineer.

Niveau en voorkennis:
Vergelijkbaar met MBO+/HBO+ niveau. Basis Engels is belangrijk, de cursus wordt gegeven in het Nederlands en de begrippen in Python zijn Engels. Programmeerervaring is geen vereiste!
Bij twijfel kunnen we onze skills-toets Programmeren inzetten, vraag hiernaar. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Opleidingsduur:
Deze opleiding omvat 8 lesdagen, klassikaal of online. De verwachting is dat je totaal opleiding ongeveer 4 maanden in beslag neemt.

Lestijden:
10:00 – 16.30, inclusief lunch

Locaties:
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Leenlaptop:
Bij deze opleiding is het mogelijk om gebruik te maken van een leenlaptop. Tijdens de duur van je opleiding kun je deze kosteloos in bruikleen nemen. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Prijs:
€ 3.985,00 ex. 21% BTW, € 4.821,85 inc. 21% BTW.
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Stel dan samen met onze opleidingsadviseur een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.