Programmeur PHP & MySQL

Opleidingspakket Programmeur PHP & MySQL GevorderdDeze back-end programmeeropleiding is gemaakt voor de echte programmeerliefhebbers. In 10 klassikale lesdagen leren we je alles over PHP en MySQL. We gaan echt de diepte in om je vertrouwd en efficiënt met complexe database gestuurde websites te leren werken. Deze opleiding vraagt gedegen computerkennis en de doelstelling om de werkzaamheden van een back-endprogrammeur eigen te maken. Deze opleiding is onze meest gevorderde programmeeropleiding, waardoor je goed beslagen ten ijs komt op de banenmarkt.

Opleiding Programmeur PHP&MySQL

Je doorloopt de volgende cursussen:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
Junior PHP Developer, Back-end Developer, Data Engineer, MySQL/PHP Programmeur, Webdeveloper, Junior Software Developer.

Niveau en voorkennis
Vergelijkbaar met HBO+ niveau. We verwachten dat je affiniteit en interesse hebt in IT en programmeren. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Aantal lesdagen
10 klassikale lesdagen. We plannen gemiddeld één lesdag per week.

Lestijden
10:00 – 16.30, inclusief lunch

Locaties
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Prijs
€ 4.132,23 ex. 21% BTW € 5.000,00 inc. 21% BTW
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Stel dan samen met onze opleidingsadviseur een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.