Programmeur PHP & MySQL Gevorderd

Opleidingspakket Programmeur PHP & MySQL GevorderdDeze back-end programmeeropleiding is gemaakt voor de echte programmeerliefhebbers. In 10 klassikale lesdagen leren we je alles over PHP en MySQL. We gaan echt de diepte in om je vertrouwd en efficiënt met complexe database gestuurde websites te leren werken. Deze opleiding vraagt gedegen computerkennis en de doelstelling om de werkzaamheden van een back-endprogrammeur eigen te maken. Deze opleiding is onze meest gevorderde programmeeropleiding, waardoor je goed beslagen ten ijs komt op de banenmarkt.

Opleiding Programmeur PHP & MySQL Gevorderd

Je doorloopt de volgende cursussen:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
Junior PHP Developer, Back-end Developer, Data Engineer, MySQL/PHP Programmeur, Webdeveloper, Junior Software Developer.

Niveau en voorkennis
Vergelijkbaar met HBO+ niveau. We verwachten dat je affiniteit en interesse hebt in IT en programmeren. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Opleidingsduur
20 weken. We plannen gemiddeld één lesdag per week.

Lestijden
10:00 – 16.30, inclusief lunch

Locaties
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Prijs
€ 2.290,00BTW vrij

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.