Online Marketeer: Content specialist

Opleidingspakket online MarketeerIn de opleiding Online Marketeer: Content specialist leer je hoe je online teksten schrijft die echt gelezen worden. We staan uitgebreid stil bij de opbouw van teksten, vindbaarheid in zoekmachines en strakke content maakt in Photoshop. Ook leer je content te maken en plaatsen op WordPress-sites en e-mailmarketing in te zetten met Mailchimp. In deze opleiding behandel je echt alle facetten van contentcreatie en -publicatie, waardoor je je na afronding van al deze cursussen met trots een online content specialist mag noemen!

Opleiding Online Marketeer: Content specialist

Welke cursussen ga je volgen?

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
Content Marketeer, SEO-tekstschrijver, Copywriter, Junior Online Marketeer, Social Content creator, E-commerce specialist, Digital Marketeer, Content Marketeer, Community Marketeer, Creative Content Designer.

Niveau en voorkennis
Vergelijkbaar met HBO niveau. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Aantal lesdagen
10 klassikale lesdagen. We plannen gemiddeld één lesdag per week.

Lestijden
10:00 – 16.30, inclusief lunch

Locaties
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Prijs
€ 3.978,00 ex. 21% BTW
€ 4.813,38 inc. 21% BTW

Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Stel dan samen met onze opleidingsadviseur een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.