Opleidingspakket Microsoft Office Gevorderd

Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Bekijk dan het opleidingspakket Microsoft Office basis. Altijd een passende training op het juiste niveau!

Opleidingspakket Microsoft Office Gevorderd

Heb jij al ervaring in het werken met computers en ben jij op zoek naar een manier om efficiënter te werken met Microsoft Office, dan is deze opleiding de juiste keuze. Je leert werken met de basistrainingen van de meestgebruikte Microsoft Office programma’s en gaat vervolgens dieper in op de functionaliteiten die Word en Excel te bieden hebben. Daarnaast leer je met de training Digitale veiligheid op een veilige en professionele manier om te gaan met computers en het internet.

Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

  • Digitale veiligheid
  • Excel basis
  • Excel gevorderd
  • PowerPoint
  • Outlook
  • Word basis
  • Word gevorderd

Na het volgen van deze opleiding heb je de trainingscertificaten en een diploma ‘Microsoft Office Gevorderd’ behaald.
Totaalprijs: € 2500,- BTW vrijgesteld
Vraag informatie aan

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Stel dan samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze docenten. Dit kan telefonisch of op onze locatie in Utrecht , Rotterdam of Amsterdam.  Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging, op nummer 010 297 30 73.