Medewerker Klantcontact Compleet

Opleidingspakket Medewerker KlantcontactEr is op de huidige banenmarkt grote vraag naar goed opgeleide Klantcontact Medewerkers. Ben jij iemand die klanten zo goed en professioneel mogelijk te woord wil staan? Dit zeer complete opleidingspakket bevat dan alles wat je moet weten.

Voor beginnend computergebruikers raden wij aan om de cursus Windows 10 en Computer essentials aan het pakket toe te voegen.

Deze opleiding kan ook in twee delen worden gevolgd. Als je eerst de Opleiding Medewerker Klantcontact Basis volgt en binnen 12 maanden na afronding ook de Opleiding Medewerker Klantcontact Gevorderd succesvol afrond, dan ontvang je het Diploma Medewerker Klantcontact.

Opleidingspakket Medewerker Klantcontact

In praktische trainingen leer je de achtergrondkennis en vaardigheden aan die een Medewerker Klantcontact nodig heeft. Aangevuld met uitgebreide trainingen voor de meest gebruikte Microsoft Office-programma’s zorgt dit voor een zeer compleet pakket. Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Met minimaal 8 voldoendes ontvang je je diploma. Vereist zijn: Excel Basis, Word Basis, Outlook, Klantcontacten, Telefoneren, Toetsenbordvaardigheid, Administratie en Vaardigheden Receptionist.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

Klantcontact Medewerker, Klantenservice Medewerker, Callcenter Medewerker, Front office medewerker, Telefonist/Receptionist, Secretaresse, Administratief Medewerker, Baliemedewerker, Webcare Medewerker.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO niveau 3. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.
Studieduur Als je 12 uur per week studeert zul je 24 weken aan je opleiding bezig zijn.
Locaties Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.
Leenlaptop Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.
Prijs € 4.500,00BTW vrij

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.