Opleidingspakket Medewerker Callcenter

Opleidingspakket Medewerker CallcenterBinnen de opleiding Medewerker Callcenter leer je dat vragen stellen en zakelijk telefoneren een vak is. Dat de functie van vraagbaak niet gaat om het verzamelen van vragen, maar juist gaat over de kunst van goed communiceren.

Opleidingspakket Medewerker Callcenter

De opleiding bestaat uit 5 modules en de combinatie van praktische training voor de achtergrondkennis en vaardigheden die een Medewerker callcenter nodig heeft, aangevuld met uitgebreide trainingen voor de meest gebruikte Microsoft Office-programma’s Word en Excel zorgen voor een zeer compleet pakket. Het pakket bestaat uit de volgende cursussen:

  • Vaardigheden Klantcontact
  • Telefoneren
  • Toetsenbordvaardigheid
  • Word Basis
  • Excel Basis

Na het behalen van de toetsen voor alle modules (al dan niet met vrijstellingen voor eerder behaalde diploma’s) ontvang je het diploma Medewerker callcenter.
Totaalprijs: € 1875,- excl. BTW.
Vraag informatie aan

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV krapteberoep te vergroten? Stel dan samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een intakegesprek van +/- 15 minuten  met één van onze docenten. Dit kan telefonisch of op onze locatie in Utrecht , Rotterdam of Amsterdam. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.