Medewerker Klantcontact – Backoffice

Opleidingspakket Medewerker Callcenter

Wil jij een sterke ondersteunende kracht vormen binnen een organisatie? Binnen de opleiding Medewerker Klantcontact – Backoffice leer je dat effectief ondersteunen een vak apart is.

Opleidingspakket Medewerker Klantcontact – Backoffice

De opleiding bestaat uit praktische trainingen voor de achtergrondkennis en vaardigheden die een Medewerker Backoffice nodig heeft. Aangevuld met uitgebreide trainingen voor de meest gebruikte Microsoft Office-programma’s Word, Excel en Outlook, zorgt dat voor een zeer compleet pakket. Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Met minimaal 8 voldoendes ontvang je je diploma. Vereist zijn: Excel Basis, Word Basis, Outlook, Klantcontacten, Toetsenbordvaardigheid, Administratie Basis, Boekhouden Basis plus één naar keuze.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

Backoffice Medewerker, Administratief medewerker Backoffice, Secretarieel Medewerker Backoffice, Backoffice Assistant, Operationeel Support Medewerker, Secretarieel Medewerker, Medewerker Servicedesk, Customer Service Specialist, Webcare Medewerker.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO niveau 3. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.
Studieduur Als je drie dagen per week studeert zul je 16 weken aan je opleiding bezig zijn.
Locaties Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.
Leenlaptop Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.
Prijs Totaalprijs: € 4.500,- (BTW vrijgesteld)
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Stel dan samen met onze opleidingsadviseur een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.