Front-end Webdeveloper

Opleidingspakket WebdesignAls Front-end Webdeveloper word jij een specialist in het gebruik van HTML5, CSS3, Javascript én Python. Je leert de bouwstenen te beheersen in het ontwikkelen van functionele, snelle en moderne websites.

Opleidingspakket Front-end Webdeveloper

We laten je in deze opleiding uitgebreid kennis maken met verschillende populaire programmeertalen. Je leert wat erbij komt kijken voordat je jezelf een Front-end Webdeveloper kunt noemen. Een slimme keuze als je je wilt omscholen: er komen maandelijks meer dan 2.000 nieuwe vacatures bij waarin gezocht wordt naar front-end developers!

Welke cursussen ga je volgen?

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
Junior Webdeveloper, Webdesigner, Junior Front-end Developer, Junior Javascript Developer, Junior Developer.

Niveau en voorkennis:
Vergelijkbaar met HBO niveau. We verwachten dat je affiniteit en interesse hebt in IT en programmeren. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Opleidingsduur:
18 weken. We plannen gemiddeld één lesdag per week.

Lestijden:
10:00 – 16.30, inclusief lunch

Locaties:
Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of online klassikaal. We plannen de cursussen waar mogelijk zo dicht mogelijk bij je thuisadres.

Prijs: € 4.930,00BTW vrij

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.