Data Analist – Power BI, Excel, Python

Opleiding Data Analist – Power BI, Excel, Python

In deze opleiding leer je goed en zelfverzekerd omgaan met de programma’s Excel en Power BI. Ook leer je handelingen automatiseren met een cursus Python. De combinatie van deze programma’s geeft je de perfecte bagage om in de wereld van Business Intelligence aan de slag te kunnen. Je leert tools en software te gebruiken om grote hoeveelheden ongestructureerde data (ook wel big-data genoemd) te analyseren en structuren te vinden. We gaan er bij deze opleiding vanuit dat je al ervaring hebt met de basisvaardigheden van Excel. Vraag informatie aan

De opleiding Data Analist – Power BI, Excel, Python bestaat uit de volgende cursussen:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
Junior BI-specialist, Power BI Specialist, Data Scientist, Informatie analist, Junior BI-consultant, Data Manager, Junior Data analist, Traineeship Data, Tech & Optimization Consultant, Data Consultant.

Niveau en voorkennis:
Vergelijkbaar met HBO+ niveau. Ervaring met Excel is vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Opleidingsduur:
Ongeveer 24 weken, gebaseerd op een studieduur van 8 uur per week voor e-learning, of wekelijks 1 cursusdag voor de klassikale cursussen. Let op! Tussen de klassikale cursussen kunnen meerdere weken zitten.

E-learning met begeleiding:
Onze docenten staan voor je klaar om je met al je vragen te helpen. Je kunt onze docenten bereiken per mail, chat of telefoon.

Locaties:
Je volgt de e-learning cursussen vanuit huis. Je bent ook welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding. De klassikale lesdagen worden op locatie gegeven of via een virtual classroom.

Leenlaptop:
Bij deze opleiding is het mogelijk om gebruik te maken van een leenlaptop. Tijdens de duur van je opleiding kun je deze kosteloos in bruikleen nemen. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Prijs: € 4.810,00BTW vrij

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.