Data Analist – Power BI, Excel, Python

Opleidingspakket BI-specialist/Data-scienstistHeb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Altijd een passende training op het juiste niveau!

Opleiding Data Analist – Power BI, Excel, Python

In deze opleiding leer je goed en zelfverzekerd omgaan met de programma’s Excel en Power BI. Ook leer je handelingen automatiseren met een cursus Python. De combinatie van deze programma’s geeft je de perfecte bagage om in de wereld van Business Intelligence aan de slag te kunnen. Je leert tools en software te gebruiken om grote hoeveelheden ongestructureerde data (ook wel big-data genoemd) te analyseren en structuren te vinden. We gaan er bij deze opleiding vanuit dat je al ervaring hebt met de basisvaardigheden van Excel. Vraag informatie aan

De opleiding Data Analist – Power BI, Excel, Python bestaat uit de volgende cursussen:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:
Junior BI-specialist, Power BI Specialist, Data Scientist, Informatie analist, Junior BI-consultant, Data Manager, Junior Data analist, Traineeship Data, Tech & Optimization Consultant, Data Consultant.

Niveau en voorkennis:
Vergelijkbaar met HBO+ niveau. Ervaring met Excel is vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Opleidingsduur:
Ongeveer 12-16 weken, gebaseerd op een studieduur van 8 uur per week voor e-learning, of wekelijks 1 cursusdag voor de klassikale cursussen. Let op! Tussen de klassikale cursussen kunnen meerdere weken zitten.

E-learning met begeleiding:
Onze docenten staan voor je klaar om je met al je vragen te helpen. Je kunt onze docenten bereiken per mail, chat of telefoon.

Locaties:
Je volgt de e-learning cursussen vanuit huis. Je bent ook welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding. De klassikale lesdagen worden op locatie gegeven of via een virtual classroom.

Leenlaptop:
Bij deze opleiding is het mogelijk om gebruik te maken van een leenlaptop. Tijdens de duur van je opleiding kun je deze kosteloos in bruikleen nemen. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Prijs:
€ 4.110,00 ex. 21% BTW, € 4.736,85 inc. 21% BTW.
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling ‘tijdelijk scholingsbudget UWV’ is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Stel dan samen met onze docenten een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV bespreken en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging, op nummer 010 297 30 73.