Accountmanager Technische Producten

Opleidingspakket BI-specialist/Data-scienstistHeb jij een technische vooropleiding, maar wil je breder inzetbaar zijn?

Als technisch accountmanager weet je alles van de inhoudelijke en technische aspecten van het product dat de klant bij jouw bedrijf afneemt. Die klant is meestal een ander bedrijf, met specialistische technische eisen. Na het volgen van de opleiding Accountmanager technische producten beschik jij over de kennis en vaardigheden om het aanspreekpunt voor de klant te zijn.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:

I.c.m. je eigen technische achtergrond kun je na deze opleiding solliciteren op functies als:
Junior Accountmanager, Technisch Commercieel Verkoopmedewerker, Accountmanager Binnendienst, Junior Servicemanager, Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst.

Niveau en voorkennis: Vergelijkbaar met MBO niveau 4. Het is belangrijk dat je een technische vooropleiding hebt afgerond. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Opleidingsduur: Als je drie dagen per week studeert zul je 16 weken aan je opleiding bezig zijn.

E-learning met begeleiding: Onze docenten staan voor je klaar om je met al je vragen te helpen. Je kunt onze docenten bereiken per mail, chat of telefoon.

Locaties: Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent ook welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.

Leenlaptop: Bij deze opleiding is het mogelijk om gebruik te maken van een leenlaptop. Tijdens de duur van je opleiding kun je deze kosteloos in bruikleen nemen. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Totaalprijs: € 4.500,00 (BTW vrijgesteld).

WWW, WIA of Wajong uitkering

Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed. Zie de Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV.

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging, op nummer 010 297 30 73.