Accountmanager Technische Producten

Opleidingspakket BI-specialist/Data-scienstistHeb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Altijd een passende training op het juiste niveau!

Opleidingspakket Accountmanager Technische Producten

Heb jij een technische vooropleiding, maar wil je breder inzetbaar zijn?

Als technisch accountmanager weet je alles van de inhoudelijke en technische aspecten van het product dat de klant bij jouw bedrijf afneemt. Die klant is meestal een ander bedrijf, met specialistische technische eisen. Na het volgen van de opleiding Accountmanager technische producten beschik jij over de kennis en vaardigheden om het aanspreekpunt voor de klant te zijn.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:

I.c.m. je eigen technische achtergrond kun je na deze opleiding solliciteren op functies als:
Junior Accountmanager, Technisch Commercieel Verkoopmedewerker, Accountmanager Binnendienst, Junior Servicemanager, Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst.

Niveau en voorkennis: Vergelijkbaar met MBO niveau 4. Het is belangrijk dat je een technische vooropleiding hebt afgerond.

Opleidingsduur: Als je drie dagen per week studeert zul je 16 weken aan je opleiding bezig zijn.

E-learning met begeleiding: Onze docenten staan voor je klaar om je met al je vragen te helpen. Je kunt onze docenten bereiken per mail, chat of telefoon.

Locaties: Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent ook welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.

Leenlaptop: Bij deze opleiding is het mogelijk om gebruik te maken van een leenlaptop. Tijdens de duur van je opleiding kun je deze kosteloos in bruikleen nemen. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Totaalprijs: € 4.500,00 (BTW vrijgesteld).
Als het UWV je scholingsaanvraag goedkeurt wordt deze opleiding volledig vergoed.

Regeling tijdelijk scholingsbudget UWV

Met de regeling tijdelijk scholingsbudget UWV is er een mogelijkheid om jouw baankansen te vergroten met onze computer- en kantoortrainingen. Heb jij op dit moment een WW, WIA of Wajong uitkering en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen om zo de kans op een baan binnen een UWV kansberoep te vergroten? Stel dan samen met onze opleidingsadviseur een op maat gemaakt trainingspakket samen!
Scholingsbudget voor werkzoekenden

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens bespreek je de offerte samen met je adviseur bij het UWV en wordt er gekeken of je in aanmerking komt voor het scholingsbudget. Dit wordt bepaald door het UWV.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging, op nummer 010 297 30 73.