Accountmanager Technische Producten

Opleidingspakket BI-specialist/Data-scienstistHeb jij een technische vooropleiding, maar wil je breder inzetbaar zijn?

Als technisch accountmanager weet je alles van de inhoudelijke en technische aspecten van het product dat de klant bij jouw bedrijf afneemt. Die klant is meestal een ander bedrijf, met specialistische technische eisen. Na het volgen van de opleiding Accountmanager technische producten beschik jij over de kennis en vaardigheden om het aanspreekpunt voor de klant te zijn.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:

I.c.m. je eigen technische achtergrond kun je na deze opleiding solliciteren op functies als:
Junior Accountmanager, Technisch Commercieel Verkoopmedewerker, Accountmanager Binnendienst, Junior Servicemanager, Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst.

Niveau en voorkennis: Vergelijkbaar met MBO niveau 4. Het is belangrijk dat je een technische vooropleiding hebt afgerond. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.

Opleidingsduur: Als je drie dagen per week studeert zul je ongeveer 20 weken met je opleiding bezig zijn.

E-learning met begeleiding: Onze docenten staan voor je klaar om je met al je vragen te helpen. Je kunt onze docenten bereiken per mail, chat of telefoon.

Bewijs van Deelname, Certificaat, Diploma: Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Met minimaal 9 voldoendes (certificaten) ontvang je je diploma. Vereist zijn: Excel Basis, Word Basis, Management, Marketing, Klantcontacten, Telefoneren, Commerciële Administratie, Zakelijk Engels, plus één module naar keuze.

Locaties: Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent ook welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.

Leenlaptop: Bij deze opleiding is het mogelijk om gebruik te maken van een leenlaptop. Tijdens de duur van je opleiding kun je deze kosteloos in bruikleen nemen. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.

Prijs: € 4.500,00BTW vrij

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.