E-learning met begeleiding

Cursus PowerPoint Rotterdam, Amsterdam, UtrechtIn het Open Leercentrum combineer je begeleid en zelfstandig leren op een manier die het best bij je past.

De begeleiding

De gespecialiseerde Office trainer heeft een ondersteunende rol en geeft een-op-een uitleg wanneer je het nodig hebt. In je eigen tempo volg je lesmodules met video, audio en tekst. Wij begeleiden elke cursist op afstand via telefoon, mail of chat. Ook kan het scherm gedeeld worden zodat de docent mee kan kijken. Cursisten hebben ook de mogelijkheid om in hun eigen tempo in een ontspannen leeromgeving te trainen bij ons op locatie in het Open Leercentrum. Hier is de docent aanwezig om de cursisten te begeleiden indien nodig. Je kunt altijd op korte termijn starten in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Vaak kun je nog dezelfde week beginnen! Je kunt per ochtend, middag of hele dag boeken. Sommige cursussen zijn ook in het Engels beschikbaar. Inbegrepen is een jaar toegang tot de e-learning omgeving voor thuis en op het werk!

Open Leercentrum

Zelfstandig leren, aangevuld met uitleg van de trainer

Het concept van het Open Leercentrum is ontwikkeld vanuit de gedachte dat ieder mens zijn eigen leerstijl heeft. De een is visueel ingesteld, de ander auditief. De een leest het liefst de instructies, de ander krijgt de lesstof graag voorgedaan. In het Open Leercentrum zorgen we dat iedereen leert op de meest passende wijze. Je maakt gebruik van videoinstructies op je scherm, uitleg via je koptelefoon en een digitaal trainingsboek. De persoonlijke begeleiding door de Office trainer zorgt dat je de cursus vlot doorloopt.

Microsoft Authorized Testing Center - Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Studeren in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt

Lange wachttijden behoren tot het verleden, want in het Open Leercentrum kun je altijd op korte termijn terecht. In principe is het aantal dagdelen wat bij de cursus vermeld staat voldoende. Heb je echter meer tijd nodig, dan bestel je er gewoon een extra dagdeel bij. Je behoudt een jaar lang toegang tot de online lesomgeving, zodat je thuis alles nog eens door kunt kijken.

Het Open Leercentrum op maat

Zijn er specifieke onderwerpen die je wilt leren? Stel dan zelf je cursus op maat samen. De modulaire opbouw van de cursussen maakt dat eenvoudig. Je bepaalt zelf het aantal dagdelen dat je ervoor wilt gebruiken.

Open Leercentrum openingstijden per stad:

Rotterdam Elke werkdag geopend voor support op afstand.
dinsdag t/m donderdag 10.00 – 16.00
Utrecht Elke werkdag geopend voor support op afstand.
dinsdag t/m donderdag 10.00 – 16.00
Amsterdam  
maandag 10.00 – 16.00

Het Nieuwe Trainen

We weten als geen ander hoe we mensen met verschillende leerstijlen op een prettige en efficiënte manier met software kunnen leren werken. We hanteren hiervoor 6 speerpunten:

1. Praktijkgericht
Praktische uitleg aan de hand van aansprekende voorbeelden. Dus niet alleen een knoppencursus, maar leren hoe je Office efficiënt gebruikt.

2. Activerende onderwijsvorm
“Learning by doing” door aan de slag te gaan met het programma. Geen platte overdracht, maar zelf geconstrueerde nieuwe kennis.

3. Lage drempel, dagelijks starten
Heb je behoefte aan kennis, dan kan je altijd op korte termijn starten.

4. Authentieke leerervaring
De realistische Office omgeving sluit een-op-een aan op de praktijk. Zo leer je het best, ook van je fouten. De trainer is altijd aanwezig om uit te leggen wat beter kan.

5. Modulaire opzet
De modulaire opzet maakt het mogelijk om snel een specifiek onderwerp of een bepaalde functie onder de knie te krijgen. Natuurlijk kun je ook een training van A tot Z volgen.

6. De eigen leerstijl
De leeromgeving is zo opgezet dat je intuïtief zelf je leervorm bepaalt, doordat je gebruik maakt van audio, video, een digitaal lesboek en de trainer. Zo worden alle zintuigen aangesproken.