Blended Learning (begeleid leren)

Cursus PowerPoint Rotterdam, Amsterdam, UtrechtOnze blended lesmethode is ideaal voor iedereen die snel leert, wat meer tijd nodig heeft of een drukke agenda heeft. We combineren begeleid en zelfstandig leren op een manier die het best bij jou past. Je kiest zelf hoeveel lessen je online wilt volgen en hoe vaak je naar onze Office Leercentra komt. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en in welk tempo je onze cursussen volgt. Onze topdocenten zijn altijd beschikbaar voor personal coaching, zowel online als in onze Open Leercentra in Utrecht, Rotterdam en Amsterdam.

De begeleiding

Onze gespecialiseerde Office trainers hebben een ondersteunende rol en geven een-op-een uitleg wanneer je het nodig hebt. Je kunt in je eigen tempo leren, met behulp van onze lesmodules met video, audio en tekst. Wij begeleiden elke cursist op afstand via telefoon, mail of chat. Je kunt ook je scherm delen zodat de docent mee kan kijken. Cursisten hebben ook de mogelijkheid om in hun eigen tempo te trainen bij ons op locatie in ons Open Leercentrum. Hier is de docent aanwezig om te helpen als dat nodig is. Je kunt altijd op korte termijn starten in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Meestal kun je zelfs nog dezelfde week beginnen! Je kunt per ochtend, middag of hele dag boeken. Sommige cursussen zijn ook in het Engels beschikbaar. Inbegrepen bij je inschrijving is een jaar toegang tot jouw online leren omgeving, zodat je ook thuis en op het werk kunt blijven oefenen!

Open Leercentrum

Zelfstandig leren, aangevuld met uitleg van de trainer

Het concept van het Open Leercentrum is ontwikkeld vanuit de gedachte dat ieder mens zijn eigen leerstijl heeft. De een is visueel ingesteld, de ander auditief. De een leest het liefst de instructies, de ander krijgt de lesstof graag voorgedaan. In het Open Leercentrum zorgen we dat iedereen leert op de meest passende wijze. Je maakt gebruik van videoinstructies op je scherm, uitleg via je koptelefoon en een digitaal trainingsboek. De persoonlijke begeleiding door onze Office trainers zorgt dat je de cursus vlot doorloopt.

Microsoft Authorized Testing Center - Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Studeren in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt

Lange wachttijden behoren tot het verleden, want in het Open Leercentrum kun je altijd op korte termijn terecht. In principe is het aantal dagdelen wat bij de cursus vermeld staat voldoende. Heb je meer tijd nodig, dan plan je gewoon een extra dagdeel. Je behoudt een jaar lang toegang tot de online lesomgeving, zodat je thuis alles nog eens door kunt kijken.

Het Open Leercentrum op maat

Zijn er specifieke onderwerpen die je wilt leren? Stel dan zelf je cursus op maat samen. De modulaire opbouw van de cursussen maakt dat eenvoudig. Je bepaalt zelf het aantal dagdelen dat je ervoor wilt gebruiken.

Open Leercentrum openingstijden per stad:

Rotterdam Gesloten tijdens de zomerperiode: juni t/m augustus 2024
Op afspraak 10.00 – 16.00
Utrecht Gesloten tijdens de zomerperiode: juni t/m augustus 2024
Maandag t/m vrijdag 10.00 – 16.00
Amsterdam Gesloten tijdens de zomerperiode: juni t/m augustus 2024
Op afspraak 10.00 – 16.00

Het Nieuwe Trainen

We weten als geen ander hoe we mensen met verschillende leerstijlen op een prettige en efficiënte manier met software kunnen leren werken. We hanteren hiervoor 6 speerpunten:

1. Praktijkgericht
We geven praktische uitleg aan de hand van aansprekende voorbeelden. Dus niet alleen een knoppencursus, maar leren hoe je Office efficiënt gebruikt.

2. Activerende onderwijsvorm
We gebruiken “learning by doing” door meteen aan de slag te gaan met het programma. Zo bouw je zelf geconstrueerde nieuwe kennis op.

3. Lage drempel, dagelijks starten
Als je behoefte hebt aan kennis, kun je altijd op korte termijn starten.

4. Authentieke leerervaring
Onze realistische Office omgeving sluit aan op de praktijk. Zo leer je het best, ook van je fouten. De trainers zijn altijd aanwezig om uit te leggen wat beter kan.

5. Modulaire opzet
Onze modulaire opzet maakt het mogelijk om snel een specifiek onderwerp of een bepaalde functie onder de knie te krijgen. Natuurlijk kun je ook een training van A tot Z volgen.

6. De eigen leerstijl
Onze leeromgeving is zo opgezet dat je intuïtief zelf je leervorm kunt bepalen, door gebruik te maken van audio, video, een lesboek en de trainer. Zo worden alle zintuigen aangesproken.