Opatel Leercentrum

Het Opatel Leercentrum (OLC) is een combinatie van e-learning en klassikaal leren op een van onze locaties. Iedere cursist werkt individueel in een digitale lesomgeving met een headset. Zo bepaalt iedereen zelf het tempo en wie een vraag heeft kan terecht bij de continue aanwezige trainer. Het wachtwoord voor je persoonlijke online lesomgeving blijft twee jaar lang geldig.

Bekijk in 42 seconden wat het Opatel Leercentrum inhoudt.

De vijf voordelen van het Opatel Leercentrum

1. Je hebt keuze uit Engels- of Nederlandstalige software.
2. Je bepaalt zelf de cursusinhoud.
3. Je behoudt twee jaar lang toegang tot de online lesomgeving.
4. Online betaalgemak.
5. De lesstof sluit aan op het MOS examen.

Hoe werkt het Opatel Leercentrum?

Je komt naar onze leslocatie, waar je je eigen werkplek vindt, met een PC en een headset. De trainer geeft uitleg over de online lesomgeving, waarna je inlogt met je persoonlijke wachtwoord. Individueel en in je eigen tempo volg je de lessen en maak je de oefeningen. De trainer blijft aanwezig om te helpen als je vragen hebt. Desgewenst kun je na afloop je kennis testen met een toets.

Hoe is een cursus samengesteld?

Je kiest voor een standaardcursus (basis, gevorderd of expert) of voor een cursus die je aan de hand van modulen zelf samenstelt. Alle lesmodulen bevatten beeld- en geluidsfragmenten en interactieve oefeningen, waarop je direct respons krijgt. Je weet dus gelijk of je de lesstof beheerst. Is dat nog niet het geval, dan krijg je een toelichting en kun je de oefening herhalen. Wil je later nog eens iets nakijken? Je behoudt twee jaar lang toegang tot de lesomgeving.

Wil je zelf je cursus samenstellen, geef dit dan even aan in het opmerkingenveld bij je inschrijving. Wij nemen dan contact met je op en bespreken welke modules passen bij je leerwens.

Het MOS examen

De cursussen in het Opatel Leercentrum zijn een prima voorbereiding wanneer je van plan bent het examen “Microsoft Office Specialist” af te leggen. Het MOS certificaat dat je hiermee bemachtigd is wereldwijd erkend en bewijst dat je expert bent op het gebied van één of meerdere Office programma’s. Je kunt examen doen in het hele Officepakket of je beperken tot één van de programma’s.
Bekijk de MOS proefexamens in onze webshop »
Bekijk de MOS examens in onze webshop »