Opatel in het Onderwijs

“OpatelHet Opatel online leerplatform is speciaal ontworpen voor het onderwijs. Het Learning Management System (LMS) is de omgeving waar studenten en docenten elkaar treffen. Je vindt er content voor MS Office en Adobe programma’s. Alle Adobe content is ontwikkeld door onze eigen Adobe Certified Instructors. Zij doen dit in nauwe samenspraak met docenten uit het voortgezet onderwijs.

Opatel in het onderwijs

Het LMS biedt een visueel aantrekkelijke omgeving, die uitnodigt om te leren.

Het Learning Management System (LMS) voor docenten en studenten

Voor docenten biedt het LMS veel functionaliteit voor het begeleiden van studenten. Het dashboard voor begeleiders toont deelnemersstatistieken, cursusstatistieken en contentstatistieken. Hier zie je direct wie begeleiding nodig heeft. Voor studenten is het LMS een omgeving om slimmer te leren en beter te presteren. Het is visueel aantrekkelijk en spreekt ook een jonge generatie studenten aan. “Het is leuk om te leren”.

  • Analytische tools voor betere begeleiding van studenten.
  • Uitgebreide trackings-mogelijkheden en voortgangsbewaking.
  • Compatable met elke browser en volledig responsive.
  • Mobiel leren met apps voor iPhone en Android.
  • Social learning: kennis en documenten delen, discussies starten, feedback geven, vragen stellen.
  • Extra oefeningen voor studenten, zonder inmenging van de docent.
  • Oefenbestanden downloaden en afgeronde opdrachten uploaden.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de opbouw van een module:

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van een les:

De Rapportage Engine

Met de Rapportage Engine stel je rapportages samen, die je kunt opslaan en exporteren. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel geldige, bijna verlopen en verlopen certificaten een deelnemer heeft? Gebruik een standaardrapportage. Wil je weten hoe lang alle deelnemers afgelopen week ingelogd zijn geweest? Maak het zichtbaar, ook in een standaardrapportage. Wil je zelf bepalen welke gegevens je voor je rapportage gebruikt? Gebruik dan de geavanceerde functies van de Rapportage Engine.

Overige diensten

Opatel traint sinds jaar en dag docenten uit het grafisch onderwijs en het beeldend kunstonderwijs in het gebruik van Adobe software. Dat kan op locatie of in een onze accommodaties in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht. Natuurlijk trainen wij ook in het gebruik van het LMS! Daarnaast is Opatel erkend examencenter. Onze proctors nemen MOS examens, ACP examens en TOSA toetsen af, desgewenst op school. Meer weten? Wij verzorgen graag een demo!

microsoft adobe authorized