Online klassikale cursussen

Ook wij worden geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus, de meeste klassikale trainingen worden nu bijvoorbeeld online uitgevoerd. We hebben inmiddels ook diverse andere maatregelen genomen, waarbij we zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM volgen.

Onze klassikale cursussen worden nu online klassikaal gegeven.
De inschrijvingen gaan dus gewoon door.  

De docent deelt zijn of haar beeldscherm en je hoort hem of haar via jouw koptelefoon. Je kan met elkaar praten via de microfoons of chatfunctie. Je krijgt dus ‘live’ les en er is genoeg ruimte voor vragen. De structuur van de lessen is vrijwel identiek aan de lessen op locatie m.u.v. de extra korte pauzes. Voorafgaand aan de cursus wordt een handleiding verstuurd over het gebruik van het communicatie-platform. Hiervoor gebruiken wij Microsoft Teams.  In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe je een digitale les bij kunt wonen.

Vereisten:

  • Computer
  • Internet
  • Proefversie of volledige versie trainingssoftware
  • Rustige omgeving
  • Bij voorkeur een koptelefoon met microfoon

De meeste computers hebben ook een aansluiting waar je je meegeleverde snoertje van je mobiele telefoon met oorpluggen/microfoon op aan kan sluiten. We zien je inschrijving graag tegemoet. Bel ons gerust als je vragen hebt!

RIVM informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden