MOS Examen Access Expert (MO-500)

 149,00 excl. BTW

Duur: 50 minuten
Taal: Engels
Locatie: Piekstraat 23a, Rotterdam of Kleine Singel 33, Utrecht

Na je bestelling nemen wij binnen een werkdag contact met je op om een datum te bespreken. Het MOS examen leg je af in onze vestiging aan de Piekstraat in Rotterdam of aan de Kleine Singel in Utrecht, in aanwezigheid van een examinator. Ben je geslaagd, dan ontvang je van Microsoft het MOS certificaat. Wanneer je reeds een MOS voucher hebt, betaal je alleen voor de examen-seat. In dat geval kun je het beste even telefonisch contact opnemen.

STAP Subsidie. Waar staat dit voor?

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie en is een subsidie van €1000 waarmee de overheid wil helpen om zich verder te ontwikkelen zodat hun positie op de arbeidsmarkt wordt verbeterd of je kansen op een nieuwe baan te vergroten.

Het STAP-budget is voor iedereen die aan volgende eisen voldoet:

  • Je bent tussen de 18 jaar en de AOW-gerechtigde leeftijd. Het maakt niet uit of je een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of op zoek bent naar werk.
  • Je ontvangt geen andere publieke onderwijsfinanciering of studiefinanciering (met uitzondering van Levenlanglerenkrediet).
  • Je hebt dit kalenderjaar nog geen STAP-subsidie gekregen en er is nog budget beschikbaar.

Je kunt het STAP Budget dus aanvragen om al onze cursussen geheel of gedeeltelijk te bekostigen! Examens zijn uitgesloten. Zie STAP Budget


Categorie: