Omscholen

Omscholen doe je met een praktijkopleiding van Opatel. Dat betekent kleine groepen, een fijne werkplek, goed lesmateriaal en een ervaren docent. We helpen je graag bij het samenstellen van je cursuspakket, zodat je het maximale uit je budget kunt halen.

Opatel Rotterdam is gevestigd in Gebouw Zuiderpoort

Het hoofdkantoor van Opatel is gevestigd in gebouw Zuiderpoort, een voormalig industrieel pand in Rotterdam.

Praktijkopleidingen, grafisch en web

Bij ons leer je het vak aan de hand van inspirerende praktijkopdrachten, met alle ruimte voor je eigen invulling en creativiteit. Heb je de opleiding DTP Basis en DTP Gevorderd afgerond, dan mag je jezelf allround DTP-er noemen. Na de opleiding Webdesign heb je de kennis in huis om eenvoudige webprojecten aan te pakken. Je specialiseert je daarna eventueel met aanvullende cursussen in de richting bij je past, creatief of technisch. We adviseren je daarin graag.

Office specialist worden? Klassikaal, blended of e-learning

Je kunt een reeks klassikale Office cursussen volgen tot aan het expertniveau, maar er zijn nog twee andere lesvormen om je doel te bereiken. Je studeert “blended” in het Open Leercentrum (OLC) of je studeert online en kiest je cursussen in de e-learning webshop. Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en sluit je opleiding af met het wereldwijd erkende MOS examen.

Het Open Leercentrum (OLC) werkt volgens de formule “blended learning”. Jij bepaalt wat je wilt leren en wij zetten de online lessen voor je klaar op een PC op één van onze leslocaties. Je gaat aan de slag in een digitale lesomgeving met instructievideo’s en interactieve oefeningen, maar er is continue een docent aanwezig om je te helpen als het nodig is. Je hebt na afloop nog een jaar toegang tot het online lesmateriaal.

Kies je ervoor om helemaal via e-learning te studeren, dan ben je bij ons aan het goede adres. Je krijgt namelijk een jaar lang onbeperkt toegang tot de online lesomgeving, zodat je altijd studeert in je eigen tempo op de tijden die jou het beste uitkomen.

Opatel certificaat, Adobe certificaat en MOS certificaat

Na afloop van iedere cursus of opleiding ontvang je het Opatel certificaat, als bewijs dat je hebt deelgenomen aan een gedegen training. Wij staan in alle branches bekend als een betrouwbare opleider.

Adobe Certified Training Center

ACA certificaat behalen? Opatel is Adobe Certified Training Center en Certiport Authorized Testing Center.

Ga je voor een Adobe certificering als ACA, dan kun je bij ons het betreffende examen afleggen. Wij zijn Adobe Authorized Training Center en Certiport Authorized Testing Center. Overleg vooraf met ons welke kennis je precies in huis moet hebben om het examen te kunnen afleggen.

Opatel biedt je de gelegenheid om het MOS certificaat te behalen

Wil je een MOS certificaat behalen? Bij Opatel kun je het examen afleggen.

Wij zijn MOS examencentrum, wat inhoudt dat je bij ons het examen kunt afleggen waarmee je het wereldwijd erkende Microsoft Office Specialist certificaat behaalt. Heb je de ambitie Microsoft Office Specialist te worden, overleg dan met ons welke kennis daarvoor gevraagd wordt.