NL Leert Door

De arbeidsmarkt is in beweging en banen zijn onzeker. Door de coronacrisis moeten bedrijven soms uit nood sluiten. Tegelijk ontstaan er ergens anders juist nieuwe banen. Voor uw toekomst is het daarom belangrijk dat u zich blijft ontwikkelen. Zo versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt. De subsidieregeling NL leert door helpt hierbij nu veel mensen zijn geraakt door de coronacrisis.

NL Leert Door: gratis scholing

Via de subsidieregeling NL leert door is het mogelijk kosteloos scholing te gaan volgen. In 2020 en 2021 zijn er al meer dan 65.000 beschikbaar gekomen. Vanaf nu komen hier nog eens circa 65.000 trajecten bij. U kunt tot 31 maart 2023 gebruik maken van deze gratis (online) scholingstrajecten of totdat het budget op is. Dit kan zonder tussenkomst van de sector of uw werkgever.

Wie komen er in aanmerking voor de NL leert door regeling:

  • Iedereen tussen de 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd
  • Iedereen die werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is
  • Iedereen met een Nederlandse identiteit die woont en werkt in Nederland. Je hebt een band tot de Nederlandse arbeidsmarkt

Gratis online scholing

Het scholingsaanbod wordt gratis aangeboden met behulp van subsidie van de overheid. Dit betekent dat je zelf geen geld voor het scholingsaanbod hoeft te betalen. Op deze pagina staat ons gehele NL Leert Door aanbod. Vaak kun je al direct beginnen en is er geen specifieke voorkennis nodig. Afsluitend ontvang je, in de meeste gevallen, een certificaat of diploma. De gratis scholing is erg gewild, dus geef je snel op. OP=OP!

Onze opleidingspakketten:

Computervaardigheden en kantooropleidingen:

Grafische opleidingen:

Programmeer- en Webopleidingen:

Meer informatie

Schrijf je in, vraag een intakegesprek aan, stuur een mail naar scholingsbudget@opatel.nl of bel onze subsidielijn 010 297 30 70.
Vraag informatie aan.