Medisch Secretaresse Compleet

Opleidingspakket Medewerker Klantcontact

Als medisch secretaresse ben je meestal werkzaam in de gezondheidszorg en in aan gezondheidszorg verwante instellingen. Dit kunnen ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, revalidatiecentra en andere medische organisaties zijn.

Ben jij ordelijk en systematisch? Integer en betrouwbaar? Ga je graag met mensen om? Wanneer je interesse hebt in een secretariële functie binnen de gezondheidszorg, dan is de opleiding Medisch secretaresse onmisbaar voor jou! Je leert de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor deze functie tijdens deze opleiding goed beheersen.

Deze volledige opleiding is niet alleen interessant voor de functie medisch secretaresse in een ziekenhuis, maar ook voor secretariaatsbanen in andere instellingen voor gezondheidszorg en aan gezondheidszorg verwante instellingen. Denk aan verzorgingshuizen, kruisverenigingen, thuiszorg, ziektekostenverzekeraars e.d.

De volledige opleiding Medisch Secretaresse is ook in 2 delen te volgen:
1. Medisch secretaresse Basis
2. Medisch secretaresse Gevorderd
Je ontvangt het diploma Medisch Secretaresse als alle certificaten behaald zijn.

Deze opleiding is volledig via je online studieomgeving te volgen,  .

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

Medische secretaresse

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO niveau 3. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.
Studieduur Als je 12 uur per week studeert zul je zo’n 6 maanden aan je opleiding bezig zijn.
BegeleidingJe kunt deze opleiding vanuit huis volgen. Voor persoonlijke begeleiding ben je welkom op onze locaties (Utrecht, Amsterdam of Rotterdam) of via Teams, email en telefoon.
Leenlaptop Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.
Prijs € 4.875,00BTW vrij

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73

.