Medewerker Klantcontact Gevorderd

Opleidingspakket Medewerker Klantcontact

In de opleiding Medewerker Klantcontact Gevorderd worden professionals verder ontwikkeld in hun vaardigheden om uitstekende klantenservice te bieden. Deze gevorderde opleiding is bedoeld voor diegenen die al enige ervaring hebben als klantenservicemedewerker en hun expertise willen uitbreiden en een veelzijdigere functie willen uitoefenen.

Heb je hiervoor ook de Opleiding Medewerker Klantcontact Basis gevolgd of heb je aantoonbare verplichte certificaten behaald? Dan krijg je na het succesvol afronden van de opleiding Medewerker Klantcontact Gevorderd ook je diploma voor Medewerker Klantcontact.

Opleidingspakket Medewerker Klantcontact

Deze aanvullende opleiding zorgt voor extra achtergrondkennis en vaardigheden voor een ervaren Medewerker Klantcontact. Daarnaast volg je de gevorderdeopleidingen voor Word en Excel, zodat je nog effectiever kunt omgaan met deze veelgebruikte Office-programma’s. Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Na het succesvol afronden van de eindtest ontvang je voor de desbetreffende module een certificaat.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

Klantcontact Medewerker, Klantenservice Medewerker, Callcenter Medewerker, Front office medewerker, Telefonist/Receptionist, Secretaresse, Administratief Medewerker, Baliemedewerker, Webcare Medewerker.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO niveau 3. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.
Studieduur Als je 12 uur per week studeert zul je 10 weken aan je opleiding bezig zijn.
Locaties Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.
Leenlaptop Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.
Prijs€ 2.625,00BTW vrij

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.