Medewerker Klantcontact – Backoffice Basis

Opleidingspakket Medewerker Callcenter

Wil jij een sterke ondersteunende kracht vormen binnen een organisatie? Binnen de opleiding Medewerker Klantcontact – Backoffice leer je dat effectief ondersteunen een vak apart is.

Opleidingspakket Medewerker Klantcontact – Backoffice Basis

De opleiding bestaat uit praktische trainingen voor de achtergrondkennis en vaardigheden die een Medewerker Backoffice nodig heeft. Aangevuld met basistrainingen voor de meest gebruikte Microsoft Office-programma’s Word, Excel en Outlook, zorgt dat voor een zeer compleet pakket.

Elke module wordt afgesloten met een eindtoets waarbij je 2 herkansingen hebt. Heb je de eindtest met een voldoende afgerond, dan ontvang je het certificaat voor de desbetreffende module.

Als je eerst de Opleiding Medewerker Klantcontact Backoffice Basis volgt en binnen 12 maanden na afronding ook de Opleiding Medewerker Klantcontact Backoffice Gevorderd succesvol afrond, dan ontvang je ook het Diploma Medewerker Klantcontact Backoffice.

Deze opleiding bevat de volgende cursussen:

Na deze opleiding kun je solliciteren op functies als:

Backoffice Medewerker, Administratief medewerker Backoffice, Secretarieel Medewerker Backoffice, Backoffice Assistant, Operationeel Support Medewerker, Secretarieel Medewerker, Medewerker Servicedesk, Customer Service Specialist, Webcare Medewerker.

Niveau en voorkennis Vergelijkbaar met MBO niveau 3. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Bekijk ook onze toelichting en toelatingseisen Kort Beroepsonderwijs.
Studieduur Als je 12 uur per week studeert zul je 3 maanden aan je opleiding bezig zijn.
Locaties Je volgt deze opleiding vanuit huis. Je bent daarnaast welkom op onze locaties in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam voor persoonlijke begeleiding.
Leenlaptop Bij deze opleiding is het mogelijk om kosteloos gebruik te maken van een leenlaptop. Deze leenlaptop bevat een Office 365-licentie.
Prijs Totaalprijs: € 2.625,- (BTW vrijgesteld)

Subsidies & Scholingsbudgetten

Er zijn diverse subsidies voor scholingsbudgetten om jouw baankansen te vergroten met onze opleidingen en cursussen. Ben jij werknemer, werkzoekend, flexwerker, zzp’er of ondernemer is en wil je graag jouw vaardigheden verder ontwikkelen? Met onze cursussen en kansberoepen-opleidingen vergroot je jouw kans op een baan, of helpt je om in je eigen onderhoud te voorzien als zelfstandige.
Subsidies en Scholingsbudgetten

Schrijf je in voor een intakegesprek

We raden je aan om een afspraak te maken voor een telefonisch intakegesprek van +/- 15 minuten met één van onze opleidingsadviseurs. Tijdens de intake bespreken we welk scholingsbudget en welk opleidingspakket het beste bij je past en maken we aan de hand hiervan een offerte. Vervolgens kun je dit samen met de subsidie-verantwoordelijke instantie bespreken.
Vraag een intakegesprek aan

Meer informatie

Je kan een mail sturen naar info@opatel.nl, tijdens kantooruren via onze website chatten of bellen met onze hoofdvestiging op nummer 010 297 30 73.