Inhoud van de cursus

Maatwerktraining Social Media

Je digitale aanwezigheid als zelfstandig ondernemer of als bedrijf een boost geven? Volg dan deze maatwerktraining. De docent komt een dag langs op je werkplek, of je komt naar Opatel in Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Tijdens dit individuele coachingstraject leer je internet en social media te gebruiken om jezelf zakelijk op de kaart te zetten en meer klanten te krijgen.

Social Media Maatwerktraining

Welke voorkennis heb je nodig?

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Enige basis computerkennis is wenselijk.

Wat leer je in deze cursus?

De inhoud van onze maatwerktrainingen wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het niveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt. De datum of data plannen we in overleg, na boeking. De docent komt voor de training zelf een dag langs op de werkplek, of de deelnemer komt naar één van onze trainingslocaties. Onze docenten zijn expert in het werkveld van deze training.

Neem contact op

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze maatwerktraining is ideaal voor het verbeteren van jouw social media strategie. Ideaal voor ZZP’ers, ondernemers en bedrijven die hun social media campagnes een boost willen geven.

Onderwerpen
    • De inhoud van de training wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt.
Vraag maatwerkinformatie

Maatwerk en incompany

Geïnteresseerd in een cursus op maat of in een cursus incompany? Verzend onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaringen van cursisten