Inhoud van de cursus

Maatwerktraining Microsoft Project

Hou je geen grip op projectplanningen? Gebruik dan Microsoft Project om je hierbij te ondersteunen. Tijdens deze training Microsoft Project leert onze ervaren trainer je hoe het werkt. Na een intakegesprek wordt de inhoud op de praktijk afgestemd. Vervolgens wordt na de boeking, in overleg een datum gepland.

Welke voorkennis heb je nodig?

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Basis computerkennis is wenselijk.

Wat leer je in deze cursus?

De inhoud van onze maatwerktrainingen wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het niveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt. De datum of data plannen we in overleg, na boeking. De docent komt voor de training zelf een dag langs op de werkplek, of de deelnemer komt naar één van onze trainingslocaties. Onze docenten zijn expert in het werkveld van deze training.

Neem contact op

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze maatwerktraining is ideaal voor het opzetten en implementeren van een Project-toepassing in jouw werk.

Onderwerpen
    • De inhoud van de training wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt.
Vraag maatwerkinformatie

Maatwerk en incompany

Geïnteresseerd in een cursus op maat of in een cursus incompany? Verzend onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaringen van cursisten