Maatwerk en incompany

Opatel MaatwerkOpatel biedt oplossingen in alle vormen en maten. Dat kan een complete cursus op de werkplek zijn of het inhuren van Opatel experts voor het verwerken van een VBA- of ander Office-project.

Incompany

In de incompany cursussen is alles mogelijk. Kies je een cursus uit ons reguliere aanbod? Prima, we zijn al onderweg. Wil je je medewerkers laten trainen in specifieke software? Geen punt, we verzorgen een unieke cursus, waarin jouw doel centraal staat. Gaat het om een training voor één persoon of voor een groep? Zorg je zelf voor de soft- en hardware of doen wij dat? Wil je dat wij naslagwerken verzorgen? Alles wat we vooraf samen in kaart brengen vind je terug in een heldere offerte.

Consultancy

Heb je een VBA-oplossing nodig of moet je zelf aan de slag met een grafisch ontwerp aan de slag, dan kan Opatel je helpen. We maken een kant en klaar product of maken het op zo’n manier dat je de volgende keer dit zelf kunt aanpakken. We helpen je op je werkplek of online.

Maatwerk

Wil je zelf de inhoud van je cursus bepalen, dan is maatwerk de beste oplossing. Dat kan 1 op 1 of met een groep collega’s. Eerst inventariseren we samen het leerdoel en de voorkennis en bespreken we het aantal deelnemers, de locatie, de cursusdata. Zo krijg je een cursus die optimaal aansluit bij je wensen en mogelijkheden. En het is vaak voordeliger dan je zou verwachten!