Maatwerk en Incompany

Heb je andere trainingswensen dan waar ons reguliere aanbod in voorziet, kies dan voor maatwerk of voor een incompany training. We stellen het lesprogramma samen na inventarisatie van het leerdoel en de voorkennis van de deelnemers. In geval van een incompany training bespreken we ook de faciliteiten. De lessen geven we in het Nederlands of in het Engels.

Incompany cursussen

Maatwerk en incompany? Vaak voordeliger dan je denkt.

Maatwerk cursussen

Kies je voor maatwerk, dan bepaal je zelf de inhoud van de cursus. Vooraf bespreken we het aantal deelnemers, de locatie, de cursusdata en de lestijden. Heb je specifieke leerdoelen, die je niet terugvindt in onze reguliere cursussen of wil je een traject afleggen waarin je onderdelen van verschillende cursussen combineert? Maatwerk is het antwoord. En zelfs bij weinig deelnemers pakt een cursus op maat vaak goedkoper uit.

Incompany cursussen

In de incompany cursussen is alles mogelijk. Kies je een cursus uit ons reguliere aanbod? Prima, we zijn al onderweg. Wil je je medewerkers laten trainen in specifieke software? Geen punt, we verzorgen een unieke cursus, waarin jouw doel centraal staat. De hele Benelux is ons werkterrein en we kennen de praktijk van vrijwel alle branches.

We bespreken eerst je wensen en de mogelijkheden. Gaat het om een training voor één persoon of voor een grote groep? Wat is de voorkennis? Wat zijn de faciliteiten? Zorg je zelf voor de software en de hardware of doen wij dat? Wil je dat wij naslagwerken verzorgen? Alles wat we vooraf samen in kaart brengen vind je terug in een heldere offerte.

Maatwerk als aanvulling op consultancy

Maatwerk en consultancy gaan vaak hand in hand. Wanneer wij optreden als consultant is het vaak wenselijk dat medewerkers aanvullend een maatwerk cursus volgen, bijvoorbeeld om te leren werken met nieuwe programma’s. Het is bewezen dat softwaretraining voor medewerkers een investering is die zich dubbel en dwars terugbetaalt.