Maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Ook wij worden inmiddels geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus, de meeste klassikale trainingen worden nu bijvoorbeeld online uitgevoerd. We hebben inmiddels ook diverse andere maatregelen genomen, waarbij we zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM volgen.

We hopen op begrip in deze, voor iedereen, nieuwe situatie.

We letten nadrukkelijk op extra hygiëne en zorgen ook voor voldoende afstand (min. 1,5 meter) tussen de cursisten en onze medewerkers. Het aantal cursisten kan dus in sommige gevallen dus worden beperkt.

Cursisten en medewerkers adviseren wij om sociaal contact te vermijden bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Indien mogelijk proberen wij medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken.

Klassikale en in-company trainingen proberen we zoveel mogelijk online aan te bieden.
Voor onze E-learning opleidingen verandert er uiteraard niets. Deze opleidingen bieden juist de mogelijkheid om zelf een tijd en plaats te kiezen.

De openingstijden en/of de locaties van onze Office Leercentra kunnen eventueel wijzigen, ook indien het aantal afmeldingen te veel toeneemt. Op dit moment zijn er nog geen wijzigingen, in voorkomend geval zal dit zo snel mogelijk worden gecommuniceerd aan betrokkenen.

Positief nieuws is dat thuis werken ook juist mogelijkheid om te investeren in zelfontwikkeling. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

RIVM informatie: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden