Klassikale cursussen en opleidingen

Opatel logoVolg je bij ons een klassikale cursus, dan zul je merken dat jij als cursist centraal staat. Wat we daarmee bedoelen? Wij vinden het belangrijk dat iedereen de aandacht krijgt die nodig is en daarom zorgen we ervoor dat onze groepen nooit groter zijn dan acht personen. Wij nemen de hindernissen weg, zodat jij je helemaal op je studie kunt concentreren.
Bekijk ons uitgebreide aanbod klassikale trainingen

Een klassikale cursus volg je in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht of incompany.

Onze leslocaties vind je in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht

Onze leslocaties in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam

Een klassikale cursus volg je in onze vestiging in Rotterdam, Amsterdam of Utrecht. Iedere vestiging is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In onze lesruimten heb je de beschikking over een ruime werkplek met een MAC of een PC.

Incompany trainingen

Wil je een training volgen op een andere locatie dan Rotterdam, Utrecht of Amsterdam, dan is dat natuurlijk mogelijk. Binnen de gehele Benelux verzorgen wij iedere cursus desgewenst incompany. Neem voor Incompany en maatwerk cursussen even contact met ons op.

Onze trainers

Of het nu gaat om grafische cursussen, Office cursussen, webcursussen of 3D- of videocursussen, al onze trainers brengen een schat aan ervaring mee. Het zijn dan ook stuk voor stuk vakmensen met jarenlange praktijkervaring, die precies weten hoe ze die kennis het best kunnen overdragen.

Ons lesmateriaal

In onze cursussen krijg je altijd een relevant en up-to-date naslagwerk of oefenboek. Veel van het lesmateriaal dat we gebruiken maken we zelf. Dat kunnen “papieren” naslagwerken zijn, maar ook PDF’s en videotutorials. Onze grafische cursisten zijn altijd weer blij met de mogelijkheid om thuis nog eens de video te kunnen bekijken waarin de docent laat zien hoe je handelingen in Photoshop, InDesign of Illustrator het best uitvoert.