Docentendag

Opatel en Fitinit hebben de krachten gebundeld en samen een digitale leeromgeving ontwikkeld, gericht op DTP- en mediaopleidingen. Een nieuwe manier van leren, helemaal Nederlandstalig, met instructielessen, praktijkopdrachten, video tutorials, toetsen, assessments en certificerende Adobe examens. Nieuwsgierig? Vraag hieronder je proefaccount aan.

Een inspirerende leeromgeving, ontwikkeld door Opatel en GMetrix

Studenten werken in een inspirerende leeromgeving, ontwikkeld door Opatel en Fitinit.

Persoonlijke digitale leeromgeving

Het GMetrix leerportaal biedt iedere student een persoonlijke leeromgeving, met opdrachten, instructievideo’s, toetsen, assessments en internationale certificerende examens van Adobe. De student vindt hier ook informatie over de studievoortgang en algemene informatie over de opleiding.

Uitdagende lesstof

Vraagstukken uit de beroepspraktijk dagen uit, vergroten de motivatie en geven prikkels voor een actieve, lerende houding. De leeromgeving bestaat uit beroepstaken, die zijn opgebouwd uit delen van vijf weken. In ieder deel krijgt de student een dilemma uit de beroepspraktijk voorgelegd, wat uiteindelijk zal leiden tot een beroepsproduct. DTP studenten werken elke vijf weken aan een praktijkgerichte opdracht.

Iedere student wordt gezien, gehoord én begeleid. Docenten, coaches en medestudenten geven feedback en feedforward. Studenten kunnen zelf het tempo van studeren versnellen of vertragen en vragen om extra ondersteuning of juist om een extra
uitdaging.

Zelf uitproberen met een proefaccount?

Op je gemak rondkijken in onze digitale leeromgeving? Laat hieronder je e-mailadres achter en wij maken een proefaccount voor je aan. Het verplicht je tot niets.

Selecteer een geldig formulier

Wie is wie?

Opatel is sinds 1980 gespecialiseerd in grafische opleidingen en verzorgt de Nederlandstalige lesvideo’s en inhoud van de lessen. GMetrix zorgt voor de techniek achter de leeromgeving, die inmiddels al internationaal wordt gebruikt door 8000 scholen. Fitinit is de Europese vertegenwoordiger van de GMetrix leeromgeving. RijnIJssel gebruikt de leeromgeving binnen hun DTP en mediaopleidingen.

GMetrix, Opatel, Fitinit en RijnIJssel