Cursussen in Amsterdam Sloterdijk en Noord

In Amsterdam vind je Opatel op twee locaties: in de TelePort Towers naast station Amsterdam Sloterdijk en in Amsterdam Noord, achter de wijk Overhoeks. Je kunt er terecht voor grafische cursussen, voor web, multimedia, 3D en voor cursussen in alle Office programma’s. In Amsterdam Noord is het Opatel Leercentrum (OLC) gevestigd, waar wij blended trainingen verzorgen in alle Office programma’s. Beide locaties zijn prima bereikbaar met OV en eigen vervoer.

Beide locaties zijn prima bereikbaar met auto, OV en fiets

Amsterdam Sloterdijk: Adobe cursussen voor de creatieve sector

In Amsterdam Sloterdijk hebben we een ruim aanbod grafische cursussen waar we trots op zijn, op niveau basis, gevorderd en expert. Dat we geworteld zijn in de grafische wereld merk je aan de manier waarop we lesgeven: als geen ander kennen we de vernieuwingen, de uitdagingen, maar ook de lastige kanten van het vak. Onze lessen ondersteunen we met naslagwerken en een schat aan lesvideo’s, die we vervaardigen in eigen beheer. Je kunt ervan op aan dat we precies weten waar we het over hebben, want onze geschiedenis omspant bijna 40 jaar en gaat van letterkast en zetbok tot InDesign en flatscreen.
Bekijk hier het overzicht van de  DTP en grafische cursussen

Amsterdam Sloterdijk: klassikale Office cursussen

Ook in ons cursuscentrum in Amsterdam Sloterdijk: klassikale cursussen voor alle Office programma’s , op ieder niveau en voor iedere versie van de software. Onze no-nonsense aanpak is erop gericht dat iedereen zich in korte tijd de lesstof eigen maakt. Opatel is Microsoft Authorized Testing Center en en kan daarom ook MOS examens afnemen.
Bekijk hier het overzicht van alle Office cursussen

Amsterdam Noord: flexibele Office cursussen in het Opatel Leercentrum

In Amsterdam Noord draait het Opatel Leercentrum (OLC) op volle toeren. Het OLC staat voor een flexibele leervorm, die we in Rotterdam en Utrecht al eerder met succes geïntroduceerd hebben. In het OLC bepaal je zelf je lesdagen en leer je in je eigen tempo, met de Office docent in een ondersteunende rol. Je krijgt een-op-een uitleg wanneer je het nodig hebt. Desgewenst sluit je af met een certificerende toets. Slaag je niet, dan volg je kosteloos net zoveel lessen als je nodig hebt om het over te doen. Nog een voordeel: starten in het OLC kan altijd op korte termijn!
Lees alles over het Opatel Leercentrum

Meer cursussen in Amsterdam Sloterdijk

Ook voor cursussen op het gebied van webdesign, webdevelopment, 3D, audiovisueel, Microsoft Project en online marketing kun je bij Opatel Amsterdam terecht. En naast de efficiënte pakkettrainingen bieden we ook een aantal langere opleidingen, voor wie zich wil specialiseren of wil omscholen.
Bekijk het complete overzicht cursussen en opleidingen

Adobe Certified Instructor - Opatel Amsterdam

Veel van onze trainers zijn Adobe Certified Expert en Adobe Certified Instructor

Opatel, Adobe en MOS certificering

Na iedere cursus ontvang je het Opatel certificaat, als bewijs dat je investeert in vakkennis en daarmee in jezelf. In het Opatel Leercentrum sluit je je Office cursus desgewenst af met een toets, waardoor je certificaat nog waardevoller wordt.

Omdat wij Certiport Authorized Testing Center zijn nemen wij ook ACA examens af. Met het ACA certificaat ben je Adobe Certified Associate. Je kunt vooraf bij ons een online proefexamen bestellen om je kennis te testen.

Wil je Microsoft Office Specialist worden? Voor alle MOS examens kun je terecht bij Opatel. Wij zijn Microsoft Authorized Testing Center  en Adobe Certified Training Center. Meer informatie vind je op de pagina over MOS-certificering van Microsoft.