Inhoud van de cursus

Cursus SketchUp Gevorderd

Cursus SketchUp Gevorderd Rotterdam, Amsterdam, Utrecht - Opatel OpleidingenVolg de SketchUp Gevorderd cursus en leer geavanceerde functionaliteiten van SketchUp.

Cursus SketchUp Gevorderd

Een voorbeeld van een 3D schets, gemaakt met SketchUp door LINT landscape architecture.

Niveau, voorkennis, voorbereiding en zelfstudie

Om deel te kunnen nemen aan deze cursus is kennis op het niveau van onze SketchUp (Basis) cursus vereist. Regelmatig modelleren met SketchUp is daarbij wenselijk.

Als er voorbereiding noodzakelijk is dan vermelden dit in de definitieve bevestiging van de cursus.
Bij korte beroepsopleidingen en cursussen is het altijd belangrijk om het geleerde zo snel mogelijk in praktijk te brengen. Dit is je eigen verantwoordelijkheid. Reserveer voldoende tijd na de cursus om te oefenen.

Neem bij twijfel altijd eerst contact met ons op.

Wat leer je in deze cursus?

Binnen één dag leert u met meer snelheid te modelleren en ontwikkelt u brede kennis van het pakket.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze SketchUp cursus is vooral bedoeld voor de ervaren SketchUp gebruiker, die al enige maanden gebruik maakt van SketchUp, en SketchUp nog effectiever wil gebruiken.

Wat is een logisch vervolg op deze cursus?

Voor wie met zijn 3D ontwerpen helemaal los wil komen van het platte vlak is er de cursus 3D Printen. Je leert op inspirerende wijze hoe je vanaf scratch een 3D object maakt. Deze cursus is natuurlijk heel actueel voor architecten en ontwerpers.

Daarom kies je voor Opatel:

Je krijgt altijd les in een kleinere groepen, zodat de docent iedereen voldoende aandacht kan geven. Omdat de cursus al bij drie inschrijvingen van start gaat, is de kans op een lange wachttijd klein. Blijkt toch dat er op korte termijn onvoldoende inschrijvingen zijn, dan vinden we in overleg altijd wel een goed alternatief.

Onderwerpen

  Tijdens deze SketchUp cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • SketchUp Gevorderd
  • Componenten
  • Groepen
  • Tags/layers
  • Sandbox tools
  • Solid tools
  • Dynamische componenten
  • Modelleertips
  • Lay-out
Datums en locaties

1 Startdatum en locatie

Cursusdata & startgarantie
Wij streven ernaar om de cursus te laten plaatsvinden op de door jou gekozen cursusdatum en locatie. Om de planning rond te krijgen kan het echter gebeuren dat de cursus op de genoemde datum of locatie verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. Dit zal altijd in overleg gebeuren. Cursusdata met het label Startgarantie zullen gegarandeerd op die locatie en datum plaatsvinden.
Mocht er geen geschikte datum tussen zitten, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
Hybride cursus
Wanneer je door omstandigheden niet in staat bent om de cursus op locatie bij te wonen, is het mogelijk om de cursus vanuit huis te volgen. Wanneer je de cursus vanuit huis wilt volgen dien je dit minimaal een week vóór aanvang van de eerste cursusdag bij ons kenbaar te maken. Voor de beste leerervaring adviseren wij om de cursus (indien mogelijk) op locatie te volgen.
Start:Locatie:Alle lesdagen:
vr 16 aug Utrecht
wo 04 sep Rotterdam
wo 04 sep Utrecht
wo 04 sep Amsterdam
ma 21 okt Utrecht
Toon meer data

2Uw Gegevens

Stap Cursist

Let op:

 • Kies een startdatum vanaf 1 augustus!
 • De gegevens in het volgende formulier dienen overeen te komen met uw gegevens bij het bevolkingsregister: u dient uw voornaam, voornamen of voorletters op te geven, etc.
Aanhef

Cursist

Kopie ID Bewijs
Voor inschrijving via de regeling "NL Leert Door" dient u ook een kopie ID te overhandigen. We zullen u daarvoor benaderen.

Deelnemer 2

Deelnemer 3

Deelnemer 4

Deelnemer 5

Wilt u meer deelnemers inschrijven dan kunt u zometeen nogmaals het formulier invullen.

Factuurgegevens


3Factuurgegevens

Probleem. Plaats uw telnr svp even in het veld Opmerkingen

Uw inschrijving afronden

4Rond uw inschrijving af

Belangrijk! Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). Je kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Uw inschrijving afronden

3Bedankt voor uw inschrijving met STAP

Cursusdata met het label Startgarantie gaan door op die locatie en datum. Deelnemen kan totdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Zonder Startgarantie kan het gebeuren dat een cursus verplaatst moet worden om doorgang te kunnen garanderen. We nemen dan contact met je op voor alternatieve mogelijkheden (annuleren is dan kosteloos). U kunt ons bereiken op 010 297 30 73 of info@opatel.nl

Bezig met versturen
Wist je dat 99% van de oud-cursisten Opatel aanbeveelt? (Bron: KlantenVertellen.nl)
Ervaringen van cursisten