Inhoud van de cursus

Cursus Prezi

Cursus Prezi Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Arnhem - Opatel OpleidingenSnel en gericht je kennis van Prezi uitbreiden? Veel praktijkvragen behandelen? Dat kan in deze training: een hele dag les van een ervaren Prezi-docent.
Deze training verzorgen we als intensieve prive-les, en ook als klassikale training voor een groep. De genoemde prijs is per dag, exclusief lunch en trainingsmateriaal.

Welke voorkennis heb je nodig?

Voor deze training is géén specifieke voorkennis nodig.

Wat leer je in deze cursus?

De inhoud van de training wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die gemakkelijk en snel zeer professionele presentaties in elkaar wil zetten met behulp van prachtige interactieve en visuele elementen.

Onderwerpen
    • De inhoud van de training wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt.
Vraag maatwerkinformatie

Maatwerk en incompany

Geïnteresseerd in een cursus op maat of in een cursus incompany? Verzend onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaringen van cursisten