Inhoud van de cursus

Maatwerktraining Microsoft Office VBA

In de VBA-training leer je werken met Visual Basic for Applications (VBA). Je gebruikt dan VBA om Microsoft-toepassingen als Word, Excel en Access te automatiseren.

Welke voorkennis heb je nodig?

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Enige basis computerkennis is wenselijk.

Wat leer je in deze cursus?

De inhoud van onze maatwerktrainingen wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het niveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt. De datum of data plannen we in overleg, na boeking. De docent komt voor de training zelf een dag langs op de werkplek, of de deelnemer komt naar één van onze trainingslocaties. Onze docenten zijn expert in het werkveld van deze training.

Neem contact op

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze maatwerktraining is ideaal voor het opzetten en implementeren van een VBA-toepassing in jouw werk.

Onderwerpen
    • De inhoud van de training wordt volledig op de leerwensen aangepast. Vooraf is er een telefonische intake met de docent, die het beginniveau en de leerdoelen doorneemt. Op basis daarvan wordt voor elke lesdag een lesplan op maat gemaakt.
Vraag maatwerkinformatie

Maatwerk en incompany

Geïnteresseerd in een cursus op maat of in een cursus incompany? Verzend onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaringen van cursisten