Coronamaatregelen

Opleidingen in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht - Opatel Opleidingen

Ook wij worden geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus, de meeste klassikale trainingen worden nu ook in een Virtual Classroom gegeven. We hebben inmiddels diverse andere maatregelen genomen, waarbij we zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM volgen. Wij willen onze cursisten zo goed mogelijk van dienst zijn zonder dat het de gezondheid in gevaar brengt. We hopen op begrip in deze, voor iedereen, nieuwe situatie. RIVM informatie

Hygiëne

Bij het betreden van onze leercentra vragen wij iedereen de handen te reinigen met desinfectie-handgel. We hebben op diverse plekken aanvullende hygiëne-maatregelen vermeldt en letten nadrukkelijk op de naleving daarvan.

Afstand houden

Binnen onze leercentra hanteren we een afstand van minimaal 1,5 meter rondom elke (leer)werkplek. Cursisten en medewerkers dienen ook voldoende afstand (min. 1,5 meter) van elkaar te houden.

Groepsgrootte

Klassikale en in-company trainingen kunnen ook in een Virtual Classroom gegeven worden of in kleine groepen waarbij we ook een afstand van minimaal 1,5 meter rondom elke (leer)werkplek hanteren. Het aantal cursisten kan dus in sommige gevallen dus worden beperkt. Voor onze E-learning opleidingen verandert er uiteraard niets. Deze opleidingen bieden juist de mogelijkheid om zelf een tijd en plaats te kiezen.

Ziekteverschijnselen

Cursisten en medewerkers met neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts verzoeken wij om thuis te blijven.

Extra maatregelen

Daar waar misverstanden kunnen ontstaan binnen de leercentra hebben wij extra aanwijzingen aangebracht (instructies, linten, pijlen, etc.)