Consultancy

Onze consultants zorgen ervoor dat ICT-processen binnen je organisatie vlekkeloos verlopen. Zonodig verzorgen zij aansluitend een training. Waar we zoal over adviseren? Over alle Office toepassingen, over databases, over online marketing, social media, webdesign en -development, e-learning, multimedia en over grafische toepassingen.

Opatel Consultancy

Opatel consultants zijn vertrouwd met veel verschillende rollen.

Grensoverschrijdend denken

Omdat we ook een trainingsorganisatie zijn weten we precies wat er speelt in uiteenlopende branches en hebben we altijd de nieuwste kennis en inzichten in huis. Het is dus niet zo gek dat onze consultants gewend zijn om vanuit verschillende perspectieven en in verschillende rollen naar complexe vraagstukken te kijken. Ze gaan grensoverschrijdend te werk en komen altijd met verrassende, op maat gemaakte oplossingen.

De consultant als sparringpartner

Vaak vragen bedrijven ons om samen met hun medewerkers te kijken naar en te filosoferen over oplossingen voor een bepaald ICT vraagstuk. Onze inbreng zou je dan kunnen omschrijven als die van een sparringpartner. De consultancy krijgt in dit soort gevallen het karakter van een workshop. Ervaring leert dat deze manier van werken de zaken snel duidelijk maakt en snel vruchten afwerpt.

Een training als aanvulling op consultancy

Consultancy en een training op maat gaan vaak hand in hand, bijvoorbeeld wanneer medewerkers moeten leren omgaan met nieuwe software. Het is dan ook niet uitzonderlijk wanneer wij aansluitend op onze consultancy een training organiseren, waarin we precies inspelen op de actuele situatie in het bedrijf.

Bedrijfsleven en overheid

Wij verzorgen consultancy en trainingen voor vrijwel alle sectoren van het bedrijfsleven en voor de meest uiteenlopende organisaties in de gehele Benelux. Dat gaat van ZZP-ers tot aan multinationals en van lokaal bestuur tot aan ministeries.