Inhoud van de cursus

Bundel Professionele video met je smartphone en Premiere Elements

Bundel Professionele video met je smartphone + Premiere Elements incl. softwareMet de Bundel Professionele video met je smartphone en Premiere Elements incl. gratis software leer je in 2 dagen een professionele video maken, bewerken en publiceren.

Professionele video met je smartphone
Steeds vaker worden er digitale opnames gemaakt, denk hierbij aan bijvoorbeeld video’s voor webpagina’s. Iedereen heeft een mobiele telefoon met steeds meer professionele opname mogelijkheden. Met de juiste randapparatuur en een klein beetje kennis is er kwalitatief veel mogelijk om professionele filmpjes en vlogs te maken met je smartphone, deze te bewerken en online te zetten.
In deze interactieve cursus maak je kennis met de mogelijkheden van online video, specifiek de mogelijkheden van het filmen, bewerken en publiceren, waarbij we gebruik maken van de basistechnieken voor audio, licht en de camera.
Premiere Elements incl. software
De cursus Adobe Premiere Elements is ook voor complete beginners in de wereld van foto en video interessant. Deze krachtige software kan gebruikt worden om al in korte tijd fantastische resultaten te behalen.
Je leert in duidelijk en stapsgewijs werken met de vele functies van Premiere Elements om professioneel ogende films te produceren die ook voor zakelijke toepassingen niet onder doen voor het grotere broertje Premiere Pro.
Je leert de basis van het gebruik van Adobe Premiere Elements, zoals hoe je video’s in de software importeert en ook achtergrondmuziek toevoegt.
Na voltooiing kun je videoproducties maken voor allerlei doeleinden zoals promoties voor kleine bedrijven op sociale media, en uiteraard ook voor je familie.

Welke voorkennis heb je nodig?

Onze basiscursussen zijn een eerste stap, we beginnen bij het begin. Technische voorkennis heb je dan niet nodig. Wel is het belangrijk dat je algemene computerkennis en vaardigheden beheerst ( bijv. kopieren bestanden, usb stick gebruiken, etc.).

Neem bij twijfel altijd eerst contact met ons op.

Wat leer je in deze cursus?

In 2 dagen leer een professionele video maken met je smartphone en deze tijdens de tweede dag bewerken, monteren en publiceren.

Professionele video met je smartphone
In deze cursus bieden we je handvatten waarmee je de professionele digitale opnames maakt met je smartphone, waarbij we gebruik maken van de basistechnieken voor audio, licht en de camera. Aan de hand van de praktijk krijg je een helder inzicht in het werken met verschillende bestandsformaten, het belang van de juiste belichting en compositie, het werken met scherpte/diepte en het omgaan met storende omgevingsfactoren, zoals tegenlicht en lawaai op de achtergrond.
Na de cursus weet je om te gaan met visual storytelling; je boodschap overbrengen aan de hand van een pakkend script. Je leert bepalen welke shots je nodig hebt voor een korte film. We leren je ook hoe je een opname kan bewerken en publiceren.
Tijdens de montage je huisstijl, ondertiteling, muziek toevoegen aan je film video op social media zetten en evt. ’embedden’ op je eigen site
Premiere Elements
Premiere Elements heeft een enorm scala aan functies voor het maken van video’s, van het maken van een instant video tot een video met alle toeters en bellen van een professioneel product. Het heeft een niveau voor iedereen.
Studenten die hun vaardigheden willen verbeteren of meer professionele toepassingen wil toepassen, kunnen verder met de cursus Adobe Premier Pro, of Videoproductie.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die professionele digitale opnames wil maken met behulp van een smartphone, en deze opname ook wil kunnen bewerken en publiceren met Premiere Elements.

Wat is een logisch vervolg op deze cursus?

Met de de cursussen Zakelijke fotografie en Photoshop Elements heb je een goed alternatief voor de professionele video- en foto programma’s Adobe Photoshop en Adobe Premier Pro.

Daarom kies je voor Opatel:

  • Jarenlange ervaring met beroepsgerichte trainingen die een-op-een aansluiten op de werkpraktijk
  • Perfect bereikbare locaties in het centrum van Utrecht, Rotterdam en Amsterdam
  • Persoonlijke aandacht door kleine klasjes per cursus
  • Vragen stellen na de cursus kan altijd
  • Vrijwel altijd een vervolgcursus op hoger niveau
  • Meermaals uitgeroepen tot beste opleider van Nederland!
Onderwerpen
Vraag maatwerkinformatie

Maatwerk en incompany

Geïnteresseerd in een cursus op maat of in een cursus incompany? Verzend onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaringen van cursisten