Inhoud van de cursus

Bundel Power BI Basis en Gevorderd

Bundel

In deze Power BI Basis en Gevorderd cursussen leer je grote hoeveelheden data op een gemakkelijke manier te visualiseren. Ontdek wat de mogelijkheden van de Power BI tools zijn!

Niveau, voorkennis, voorbereiding en zelfstudie

Onze basiscursussen zijn een eerste stap, we beginnen bij het begin. Technische voorkennis heb je dan niet nodig. Wel is het belangrijk dat je algemene computerkennis en vaardigheden beheerst ( bijv. kopieren bestanden, usb stick gebruiken, etc.).

Voor onze gevorderden cursus is het noodzakelijk dat je de belangrijkste onderwerpen beheerst van de cursus op Basis-niveau. En ook voor de Expert cursussen kun je op de website de onderwerpen vinden van de voorgaande cursussen.

Als er voorbereiding noodzakelijk is dan vermelden dit in de definitieve bevestiging van de cursus.
Bij korte beroepsopleidingen en cursussen is het altijd belangrijk om het geleerde zo snel mogelijk in praktijk te brengen. Dit is je eigen verantwoordelijkheid. Reserveer voldoende tijd na de cursus om te oefenen.

Neem bij twijfel altijd eerst contact met ons op.

Wat leer je in deze cursus?

Je maakt connecties met al je data of deze nu in de cloud staan of on premise, of het nu een database is of een Excel bestand. Power BI Desktop heeft honderden connectors voor elk denkbare databron. Leer hoe je deze data Transformeert en manipuleert in een handomdraai. Data bewerken om deze geschikt te maken voor rapportages kost geen uren meer maar slechts een muisklik. Leer relaties aanmaken tussen de verschillende databronnen en ontdek patronen die je anders nooit zou ontdekken. Maak interactieve rapportages met prachtige visuele effecten. Deel deze data met iedereen via desktop, web of mobile!

Daarom kies je voor Opatel:

  • Jarenlange ervaring met beroepsgerichte trainingen die een-op-een aansluiten op de werkpraktijk
  • Perfect bereikbare locaties in het centrum van Utrecht, Rotterdam en Amsterdam
  • Persoonlijke aandacht door kleine klasjes per cursus
  • Vragen stellen na de cursus kan altijd
  • Vrijwel altijd een vervolgcursus op hoger niveau
  • Meermaals uitgeroepen tot beste opleider van Nederland!
Onderwerpen

    Voor cursuspakketten, bundels en opleidingen staan de onderwerpen of dagprogramma’s vermeld op de pagina’s van de cursussen/modules zelf.

Vraag maatwerkinformatie

Maatwerk en incompany

Geïnteresseerd in een cursus op maat of in een cursus incompany? Verzend onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ervaringen van cursisten