Benut je budget van 2016 in 2017

0

Je laat toch je scholingsbudget 2016 niet ongebruikt liggen, omdat je in deze drukke maand geen tijd meer hebt om het te besteden? Wij hebben de oplossing. Investeer voor het eind van dit jaar in cursussen voor het volgende jaar. We sturen de factuur nog in 2016, maar de cursus volg je in 2017. Wacht niet te lang, want het jaar is voorbij voor je het weet.

Scholingsbudget 2016 opmaken

Reageer snel en gebruik je budget van 2016 om een training te volgen in 2017

Mogen we je een suggestie doen?

Wil je een traject volgen van meerdere cursussen, bijvoorbeeld een basiscursus en een gevorderden cursus? Wie weet is het een goed idee om (het restant van) je scholingsbudget van 2016 te gebruiken voor het eerste deel en je budget van 2017 in te zetten om het vervolg te mogelijk te maken. Weten wat in jouw situatie mogelijk is? Neem even contact met ons op.

Tip: zet bij je inschrijving in het opmerkingenveld dat je de factuur in 2016 wilt ontvangen.

Heb je nog een klein restant scholingsbudget te besteden?

Misschien heb je bijna het gehele budget voor 2016 al opgebruikt, maar is er toch nog een klein beetje over. Niet laten liggen, dat is zonde. Kijk eens in onze e-learning webshop. Je vindt er een groeiend aantal voordelige online cursussen. Goed om te weten: tot 1 februari zijn de splinternieuwe online cursussen Photoshop en InDesign in de aanbieding!

Plaats een reactie